Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens anbefaling 4 juni 2021: Bottle Fairies

Bottle Fairies

Efter gårsdagens lyserøde tema foreslog en ven at jeg anbefalede Bottle Fairies i dag for at fortsætte det super nuttede og lyserøde tema med små feer og samtidig få folk til at se ældre serier. Og det er svært at finde mere nuttet, lyserødt og underligt afslappende en små feer, der heller ikke her forstår vores verden.

Video link

Beskrivelse

Fire små alfer drager til menneskenes verden for at forstå den, så de kan blive til rigtige piger. De ankommer i deres små farvede flasker og flytter ind hos deres Sensei (lærer), hvor de igennem ham og den lille pige inde ved siden af, prøver at forstå alle de ting som de støder på.

Men det er ikke helt ligetil at få verden til at give mening, især ikke når alle ens informationer kommer fra en børnehavepige, samt diverse blade og bøger. Så næsten alting som de små alfer støder på bliver behandlet med en blanding af total uvidenhed og general misinformation. Hvilket fører til en del forviklinger og underlige situation, før de endelig får tingene til at falde på plads.

Galleri

Gammel anmeldelse af serien fra 2007

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Til januar begynder der (endnu) en isekai om landbrug i en anden verden, denne gang med mere afslappet fokus.

Anime

Instruktøren Sung Hoo Park har arbejdet 10 år på en ny historie der nu bliver til anime.

Anime

Den lille pige med de store eksplosioner (ikke hende, den nyere af dem) får sin serie til april 2023.

Anime

Til januar begynder serien om en pige og en fyr der er bros i en sådan grad at hun kæmper for at slippe ud...