Vi går fra kriminelle lærere til de livstrætte, og ikke bare på den måde som efter at have rettet 25 danske stile (for der er man en smule livstræt, tro mig som tidligere folkeskolelærer), men decideret selvmordstruet. Han forhindres dog i det, fordi der altid kommer elever med problemer i vejen….

Der er flere sæsoner af anime serien, der alle er animeret af legendariske Shaft – hvilket tydeligt ses…

Åbning til Zan Sayonara Zetsubou Sensei sæsonen

Beskrivelse

Nozomu Itoshiki er en gymnasielærer, der er så pessimistisk, at selv den mindste ulykke kan sende ham i bundløs fortvivlelse; nogle af disse “katastrofer” fører endda til selvmordsforsøg.

Sayonara Zetsubou Sensei er en satirisk slice of life komedie, der finder sted i den moderne tid og dækker forskellige aspekter af det japanske liv og kultur gennem Nozomu og hans interaktion med sine studerende: Kiri Komori, en eneboer, der nægter at forlade skolen; Abiru Kobushi, en gåde, der ofte kommer til klassen med alvorlige og mystiske skader; den hyperoptimistiske Kafuuka Fuura, Nozomus polære modsætning; og flere andre usædvanlige piger, som alle er lige så excentriske som deres lærer.

Galleri

Ja, de bruger instruktørens ansigt som humoristisk indslag og censurering. Det er Shaft, så det er ikke engang overraskende.

Se serien

Kategoriseret i: