Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens anbefaling 11 juni 2021: Wakakozake anime

36. Wakako-zake
36. Wakako-zake

Nogle gange er uddannelse ikke nok, som i de første fire dage af ugen (man, tir, ons, tor), og der skal mad til. Indimellem ønsker man ikke selskab men vil kun hellige sig kombinationen af god mad og drikke. Wakakozake har fokus på dette, nærmest ingen drama, ingen specielle karakter, bare en kvinde der nyder hvad restauranterne kan tilbyde.

Trailer

Beskrivelse

Murasaki Wakako er en 26-årig OL, der ikke elsker noget mere end lækker mad og drikke. Wakakos yndlings ting at gøre for afslapning er at gå alene efter arbejde til forskellige steder for at spise og drikke, selvom hun aldrig har været der før. I det øjeblik hvor Wakako er i stand til at smage parringen mellem den mad, hun vil spise og den perfekte ledsagende drink, efterlader den glade lyd af “Pshuuu” hendes læber.

Se serien

Wakakozake, både anime og de første sæsoner live action, kan ses på Crunchyoll.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X