Ligesom jeg har dagens anbefaling, der dog har holdt en pause et par dage som hobby ting må når familien og arbejdet kalder, tænkte jeg også kunne fremhæve nogle af de mangaer jeg læser.

Mini anmeldelse

Overlord mangaen er baseret på Kugane Maruyams light novel serie. Den er glimrende tegnet af Hugin Miyama og historien omskrevet af skrevet af Satoshi Ōshi, der har gjort et udmærket arbejde i at få den til at fungere i tegneserieform.

Ligesom de andre udgaver (light novel og anime) fanger den fra starten af læseren, og medens man ikke hører meget om de enkelte karakterer endnu er den til gengæld så tydeligt spilbaseret at man allerede kan regne meget af hvordan verdenen fungerer ud – ligesom Momonga gør undervejs, man føler man udforsker verdenen sammen med ham.

Beskrivelse

Hvad gør du, når dit yndlingsspil lukkes ned? Momonga besluttede at være logget ind helt til slutningen. Men når serverne bliver mørke, finder han sig transporteret ind i spilverdenen – og han er blevet omdannet til sin skelet avatar fra spillet, inklusive fantastiske magiske kræfter! Men hvad nu hvis han er skurken i sin egen historie?

Galleri