Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens manga: Overlord 1

Dagens manga: Overlord 1

Ligesom jeg har dagens anbefaling, der dog har holdt en pause et par dage som hobby ting må når familien og arbejdet kalder, tænkte jeg også kunne fremhæve nogle af de mangaer jeg læser.

Mini anmeldelse

Overlord mangaen er baseret på Kugane Maruyams light novel serie. Den er glimrende tegnet af Hugin Miyama og historien omskrevet af skrevet af Satoshi Ōshi, der har gjort et udmærket arbejde i at få den til at fungere i tegneserieform.

Ligesom de andre udgaver (light novel og anime) fanger den fra starten af læseren, og medens man ikke hører meget om de enkelte karakterer endnu er den til gengæld så tydeligt spilbaseret at man allerede kan regne meget af hvordan verdenen fungerer ud – ligesom Momonga gør undervejs, man føler man udforsker verdenen sammen med ham.

Beskrivelse

Hvad gør du, når dit yndlingsspil lukkes ned? Momonga besluttede at være logget ind helt til slutningen. Men når serverne bliver mørke, finder han sig transporteret ind i spilverdenen – og han er blevet omdannet til sin skelet avatar fra spillet, inklusive fantastiske magiske kræfter! Men hvad nu hvis han er skurken i sin egen historie?

Galleri

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Handymanden drager ud på sin færd til januar 2023.

Manga og bøger

Der kommer tre ny The Irregular at Magic High School mangaer baseret på forskellige dele af light novel serien næste år.

Anime

Touyas smartphone er stadig ikke løbet tør for strøm til foråret 2023.

Manga og bøger

En manga og populær mangaka stopper medens andre shounen manga kører lystigt videre og begynder på ny.