Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Cells at Work
Cells at Work

Anbefaling

Dagens anime: Cells at Work

Vil du underholdes og lære noget samtidig? Så er Cells at Work et oplagt valg, du ser blodige kampe, en kluntet men sød pige og monstre der er som taget ud af en shounen action serie.

Grafisk er serien flydende, har tiltalende og klart designede personer med markante træk. Musikken er udmærket men ikke nævneværdig på nær introsangen til første sæson, der er langt mere catchy end den burde. De japanske stemmer passer ligeledes godt til rollerne og samlet er serien glimrende – og teknisk korrekt så absolut lærerig og underholdende på samme tid!

Trailer

Beskrivelse

Dette er en historie om dig. En fortælling om indersiden af din krop…
Ifølge en ny undersøgelse består menneskekroppen af cirka 37 billioner celler. Disse celler arbejder hårdt hver dag i en verden, der er din krop. Fra de iltbærende røde blodlegemer til de bakterier, der kæmper med hvide blodlegemer, skal du kende de usungne helte og det drama, der udfolder sig inde i dig! Det er den mærkeligt relaterede og interessante historie, der er cellernes liv!

Galleri

Se den

Serien kan ses gratis og lovligt på Wakanim

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...