Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens manga: Overlord 2

Dagens manga: Overlord 1

Ligesom jeg har dagens anbefaling, der dog har holdt en pause et par dage som hobby ting må når familien og arbejdet kalder, tænkte jeg også kunne fremhæve nogle af de mangaer jeg læser.

Mini anmeldelse

Overlord mangaen er baseret på Kugane Maruyams light novel serie. Den er glimrende tegnet af Hugin Miyama og historien omskrevet af skrevet af Satoshi Ōshi, der har gjort et udmærket arbejde i at få den til at fungere i tegneserieform.

Fortællestilen er lidt mere rodet i bind to, der er lidt “hop” hvor der sker en ting mellem scenerne – starten der begynder in media res et stykke fra hvor vi endte bind et er et godt eksempel på dette.

Det lidt mere rodede og springende gælder også det grafiske, hvor der er en del meget hektiske action scener der er flotte og meget dynamiske men kan være lidt sværere at følge end de ellers stramt opsatte paneler. Karakter designs er dog stadig i top, man er på intet tidspunkt i tvivl om hvem der er hvem og alle markante ny karakterer har iøjefaldende designs, ikke i samme grad som hoffet i Nazarick.

Ainz får dog en fantastisk mount i denne del af historien, og man mærker endnu en gang hvor markant overlegen han er i forhold til resten af verdenen.

Ikke så fængende som første bind, men jeg slugte det alligevel på en times tid så absolut ikke ringe.

Beskrivelse

Ainz, den udøde overlord, har stort behov for bedre information om den verden, han befinder sig i. For at få det rejser han til en by. Forklædt som en simpel eventyrer accepterer han en mission om at vove sig dybt ind i en uhyggelig skov, men den virvlende skygge af intriger skjuler vejen frem…

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Touyas smartphone er stadig ikke løbet tør for strøm til foråret 2023.

Manga og bøger

En manga og populær mangaka stopper medens andre shounen manga kører lystigt videre og begynder på ny.

Anime

Kommende anime om en cafe med mange søde piger, nøgne muskuløse folk, idol stemmelæggere og flere slags slim.

Anime

Trailere til kommende anime fra december 22 og ind i 2023. Fra et længe ventet kys over et andet cool forhold til forholdet mellem...