Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Sword Art Online Progressive filmen vil blive vist i 40 lande

Sword Art Online the Movie -Progressive- Aria of a Starless Night - Plakat
Sword Art Online the Movie -Progressive- Aria of a Starless Night - Plakat

“Virtual Meeting in #virtualshibuya” for Sword Art Online the Movie -Progressive- Aria of a Starless Night anime filmen bekræftede i lørdags at filmen får premiere i over 40 lande og territorier rundt om i verden. Personalet udgave også en video til meddelelsen og indsendte også en 15 sekunders “World” video:

Filmen får premiere i Japan den 30 oktober. Om eller hvornår den kommer herovre vides endnu ikke, men når de siger så mange lande er der en god chance for at vi er iblandt – især da den sidste film jo blev vist her.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X