Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

My Dress-Up Darling TV anime trailer

My Dress-Up Darling TV anime trailer
©Shinichi Fukuda/SQUARE ENIX, "Kisekoi" Production Committee

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime adaption af Shinichi Fukudas cosplay-tema rom-com manga My Dress-Up Darling (Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru (The Bisque Doll Fells in Love)) har udgivet en 70 sekunders første trailer for at annoncere seriens premieredato til januar 2022 og to hovedroller.

Hina Suguta (Toko Kirigaya i BanG Dream!) er castet som den kvindelige hovedperson Marin Kitagawa, der altid har ønsket at cosplaye, men aldrig har været i stand til at lave et kostume, mens Shoya Ishige (Yun Arikawa i Godzilla Singular Point) spiller den mandlige hovedperson Wakana Gojo, en dreng på første år i gymnasiet med en passion om at blive “Kashirashi” (håndværker der laver hovederne til traditionelle hina-dukker), som bliver bedt om at lave cosplay-kostumer til Marin.

Kilde

Crunchyroll

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.