Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

My Dress-Up Darling TV anime trailer

My Dress-Up Darling TV anime trailer
©Shinichi Fukuda/SQUARE ENIX, "Kisekoi" Production Committee

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime adaption af Shinichi Fukudas cosplay-tema rom-com manga My Dress-Up Darling (Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru (The Bisque Doll Fells in Love)) har udgivet en 70 sekunders første trailer for at annoncere seriens premieredato til januar 2022 og to hovedroller.

Hina Suguta (Toko Kirigaya i BanG Dream!) er castet som den kvindelige hovedperson Marin Kitagawa, der altid har ønsket at cosplaye, men aldrig har været i stand til at lave et kostume, mens Shoya Ishige (Yun Arikawa i Godzilla Singular Point) spiller den mandlige hovedperson Wakana Gojo, en dreng på første år i gymnasiet med en passion om at blive “Kashirashi” (håndværker der laver hovederne til traditionelle hina-dukker), som bliver bedt om at lave cosplay-kostumer til Marin.

Kilde

Crunchyroll

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.