Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

A Couple of Cuckoos TV anime trailer og illustration tre

A Couple of Cuckoos TV anime trailer og illustration tre
©吉河美希・講談社/カッコウの許嫁製作委員会

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Miki Yoshikawas A Couple of Cuckoos manga udsendte den tredje reklamevideo og den tredje illustration til animeen onsdag.

Videoen afslører, at Konomi Kohara slutter sig til rollebesætningen som karakteren Sachi Umino, og fremhæver karakteren.

Trailer

Beskrivelse

Den 16-årige superstuderende Nagi Umino, andenårselev på Megurogawa Academy high school, blev ombyttet ved fødslen. På vej til en middag for at møde sine biologiske forældre møder han ved et uheld den bramfri, åbenhjertige Erika Amano, som er fast besluttet på at gøre Nagi til sin falske kæreste, da hun faktisk aldrig vil giftes. Men når Nagi ankommer til middagen, opdager han, at hans forældre har besluttet at løse hospitalsskiftet ved bekvemt at få ham til at gifte sig med den datter, som hans biologiske forældre opdrager… som viser sig at være ingen ringere end Erika selv!

Illustration

A Couple of Cuckoos TV anime trailer og illustration tre
©吉河美希・講談社/カッコウの許嫁製作委員会

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar kommer Delicious in Dungeon animeen der stiller det gode spørgsmål: Hvad hvis de monstre man slår ihjel i dungeons smager godt?

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Når sommeren er på sit højeste vender den lige så hede magiker Dark Schneider tilbage i anden sæson af Netflix moderne udgave af Bastard!!

Anime

Kenta Ishizakas Zatsu Tabi -That's Journey- manga om en rejsende, spirende mangaka laves til anime.