Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Miki Yoshikawas A Couple of Cuckoos manga udsendte den tredje reklamevideo og den tredje illustration til animeen onsdag.

Videoen afslører, at Konomi Kohara slutter sig til rollebesætningen som karakteren Sachi Umino, og fremhæver karakteren.

Trailer

Beskrivelse

Den 16-årige superstuderende Nagi Umino, andenårselev på Megurogawa Academy high school, blev ombyttet ved fødslen. På vej til en middag for at møde sine biologiske forældre møder han ved et uheld den bramfri, åbenhjertige Erika Amano, som er fast besluttet på at gøre Nagi til sin falske kæreste, da hun faktisk aldrig vil giftes. Men når Nagi ankommer til middagen, opdager han, at hans forældre har besluttet at løse hospitalsskiftet ved bekvemt at få ham til at gifte sig med den datter, som hans biologiske forældre opdrager… som viser sig at være ingen ringere end Erika selv!

Illustration

A Couple of Cuckoos TV anime trailer og illustration tre
©吉河美希・講談社/カッコウの許嫁製作委員会

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,