Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Demon Slave laves til anime

Demon Slave laves til anime
© 2019 by Takahiro, Yohei Takemura/SHUEISHA Inc

Takahiros Demon Slave (Mato Seihei no Slave) manga laves til en anime af Seven Arcs (Magical Girl Lyrical Nanoha, White Album, Trinity Seven). Der er dog ikke kommet specifikke detaljer om folkene bag og en startperiode.

Annoncerings video

Beskrivelse

Portene til dæmonernes verden åbner sig, og intet er som før: Fra nu af anses kvinder for at være det stærkeste køn og mænd højst som håndlangere. Årsagen: I dæmonverdenen vokser specielle ferskner, ved hjælp af hvilke kvinder udvikler særlige kræfter. Så de kan nu stå imod dæmonerne og besejre dem! Derimod er frugterne fuldstændig ineffektive hos mænd.

Gymnasieeleven Yuki er ved at tage eksamen og vil have lave mere spændende end at lede efter et helt banalt job snart. Hans ønske går i opfyldelse hurtigere end forventet, fordi han bliver trukket ind i dæmonverdenen og der reddet af Kyoka fra anti-dæmonenheden. Men for endelig at besejre dæmonflokken gør hun Yuki til sin slave og kan fra da af forvandle ham til en dæmon for at kæmpe. Som belønning skal hun dog opfylde hans inderste ønsker… det være sig et kys eller synet af hendes undertøj. Hun ansætter ham som husmand i sin enhed, og snart vil alle pigerne have ham til at være deres slave.

Illustration

Demon Slave laves til anime
© 2019 by Takahiro, Yohei Takemura/SHUEISHA Inc

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar kommer Delicious in Dungeon animeen der stiller det gode spørgsmål: Hvad hvis de monstre man slår ihjel i dungeons smager godt?

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Når sommeren er på sit højeste vender den lige så hede magiker Dark Schneider tilbage i anden sæson af Netflix moderne udgave af Bastard!!

Anime

Kenta Ishizakas Zatsu Tabi -That's Journey- manga om en rejsende, spirende mangaka laves til anime.