Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Dagens vender tilbage

Hatsune Miku og Kyary Pamyu Pamyu optræder til Coachella

Jeg var egentlig ret glad for “dagens…” indslagene, men jeg endte med at skrive halve anmeldelser og løb tør for ideer. Jeg har i en periode fået læst en del manga, så lad os få gang i indslagene igen.

Jeg lovede også en anmeldelse af Non Non Biyori animeen, men den vil komme til at ligne anmeldelsen af mangaen meget, så jeg venter lidt med at lægge den op – ingen grund til at have to meget ens anmeldelser back to back.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Blog

あけましておめでとう/ Godt nytår!

Blog

AnimeGuiden ønsker jer alle en rigtig glædelig jul! Vi håber I har fået de gaver I ønskede jer og har nogle gode dage sammen...

Blog

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.

Blog

Så virker kalenderen på siden igen efter lidt over en måneds nedetid. Den er opdateret med de events jeg kender til men send endelig...