Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Manga køb Black Friday og efterår 2021
Manga køb Black Friday og efterår 2021

Blog

Manga køb Black Friday og efterår 2021

Egentlig havde jeg ikke planlagt at købe noget til Black Friday, men jeg endte med at blive grebet af stemningen og at de i Odense afdelingen endelig har fået et stort udvalg (og ikke et mindre udbud end jeg selv har stående som da de åbnende), så jeg købte en 10 bøger (se ovenfor).

Det var primært Bakemonogatari, hvor jeg må indrømme at jeg kender grundkonceptet men aldrig har fået læst Nisio Isins romaner men til gengæld var ret glad for Oh! Greats Tenjou Tenge manga, så samarbejdet mellem de to var værd at få læst.
Det samme gælder The Great Jahy-sama Will Not be Defeated, hvor jeg har set lidt af animeen og må indrømme at jeg har læst lidt af ulovligt online så det var passende at få bogen købt.


Da jeg tog fotoet af indkøbet kom jeg til at tænke på at jeg egentlig ikke har delt nogle af de titler jeg har anskaffet de sidste måneder. Der er nok mere jeg ikke har fået op her, men det er lidt underordnet, her er et lille udpluk.

IMG 2570

Restaurant to Another World er en anime både min kone og jeg er vild med, så jeg kunne ikke modstå at købe den komplet (der er kun fire bind).

Jeg er også fortsat med stille og roligt at købe videre på Uzaki-chan Wants to Hang Out og Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro. Der er noget skræmmende velkendt fra de skæve romantiske komedier i forhold til mine egne tidlige forhold, der dog heldigvis ikke var så nedgørende som Nagatoro var i starten og mere så kluntede som i de senere bind og som i Uzaki.

Udover disse har jeg også købt lidt digitalt, herunder de samlede 15 bind af Non Non Biyori mangaen som jeg har skrevet om her tidligere.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Blog

Det er næsten et år siden jeg skrev om min samling af manga sidst, men den er ikke stået stille.

Blog

Jeg beklager siden har været nede i over et døgn, og de tre indlæg jeg fik lavet i går er væk, men rammen i...

Blog

Hjemmesiden indlæg burde se bedre ud på mobile enheder nu.

Blog

Der har ikke været ret megen aktivitet her på siden fordi jeg har været i sommerhus med familien, men nu er vi tilbage hjemme...