Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Manga køb Black Friday og efterår 2021

Manga køb Black Friday og efterår 2021

Egentlig havde jeg ikke planlagt at købe noget til Black Friday, men jeg endte med at blive grebet af stemningen og at de i Odense afdelingen endelig har fået et stort udvalg (og ikke et mindre udbud end jeg selv har stående som da de åbnende), så jeg købte en 10 bøger (se ovenfor).

Det var primært Bakemonogatari, hvor jeg må indrømme at jeg kender grundkonceptet men aldrig har fået læst Nisio Isins romaner men til gengæld var ret glad for Oh! Greats Tenjou Tenge manga, så samarbejdet mellem de to var værd at få læst.
Det samme gælder The Great Jahy-sama Will Not be Defeated, hvor jeg har set lidt af animeen og må indrømme at jeg har læst lidt af ulovligt online så det var passende at få bogen købt.


Da jeg tog fotoet af indkøbet kom jeg til at tænke på at jeg egentlig ikke har delt nogle af de titler jeg har anskaffet de sidste måneder. Der er nok mere jeg ikke har fået op her, men det er lidt underordnet, her er et lille udpluk.

IMG 2570

Restaurant to Another World er en anime både min kone og jeg er vild med, så jeg kunne ikke modstå at købe den komplet (der er kun fire bind).

Jeg er også fortsat med stille og roligt at købe videre på Uzaki-chan Wants to Hang Out og Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro. Der er noget skræmmende velkendt fra de skæve romantiske komedier i forhold til mine egne tidlige forhold, der dog heldigvis ikke var så nedgørende som Nagatoro var i starten og mere så kluntede som i de senere bind og som i Uzaki.

Udover disse har jeg også købt lidt digitalt, herunder de samlede 15 bind af Non Non Biyori mangaen som jeg har skrevet om her tidligere.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Blog

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.

Blog

Så virker kalenderen på siden igen efter lidt over en måneds nedetid. Den er opdateret med de events jeg kender til men send endelig...

Manga og bøger

Ny salgsrekord for manga (og tegneserier generelt), en komedie der slutter og ny romaner af populære skabere begynder.

Blog

Siden jeg sidst skrev om køb i foråret har jeg fået købt en del flere mangaer, 24 bøger for at være præcis.