PAS PÅ LÆSERE: Åbning af denne bog kan føre til ukontrollabel savlen og en knurrende mave!

Beskrivelse

Efter alt at dømme er Western Restaurant Nekoya en normal restaurant, der laver mad til normale mennesker – men uden stamkunderne at vide, tiltrækker den også et alternativt klientel. Hver lørdag kommer alle mulige fantastiske væsener for at spise, og hvad der er velkendt mad for mennesker, kan være direkte eksotisk for besøgende fra den anden verden. For disse kunder er Nekoya kendt under et andet navn: Restaurant to Another World.

Kort om bogen

Mange er nok stødt på anime udgaven af Restaurant to Another World Crunchyroll, det gjorde jeg også og blev så glad for den at jeg også tjekkede mangaen ud.

Det gjorde heller ikke noget at tegnestilen tiltalte mig, denne udgaves karakterdesigns er genkendelige men minimalt anderledes end animeens med en smule mere runde træk, men det giver den et hyggeligt præg.
Den store stjerne i mangaen er dog maden, den er virkelig, virkelig godt tegnet og der er små noter der fortæller en smule om hvad den er lavet af.

Historierne er grundlæggende de samme som i animeen, men rækkefølgen er en smule anderledes og indimellem er der ændret en lille smule. Der er f.eks. et helt nyt kapitel i denne bog om Aletta der spiser onigiri for første gang.

Samlet er det en fin udgave af historien, omend det hjælper at have set animeen da man mangler en del af den ekstra historie udenfor restauranten, men for folk der har set den og vil have mere og se lidt andre sider er den absolut værd at samle op.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Comixology og fysisk udgave fra Yen press

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,