Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Kitarou Tanjou: GeGeGe no Nazo info og illustration

Kitarou Tanjou: GeGeGe no Nazo info og illustration
©Mizuki Production, Toei Animation Film©2018 Toei Animation Co.,Ltd.

Tilbage i maj blev det annonceret at der arbejdes på en film til den aktuelle anime-atisering af Shigeru Mizukis Gegege no Kitaro manga. Nu er flere detaljer blevet offentliggjort. En ny illustration blev også frigivet.

Go Koga (Digimon Universe App Monsters) er ansvarlig for instruktionen hos Toei Animation studiet. Hiroyuki Yoshino (My-HiME) skriver manuskriptet, mens Touko Yatabe (key-animation til One Punch Man) er karakterdesigneren. Det vides endnu ikke, hvornår filmen bliver udgivet.

Kitarou Tanjou: GeGeGe no Nazo info og illustration
©水木プロ・フジテレビ・東映アニメーション

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X