Jeg har virkelig travlt med arbejde for tiden, det at lave halvdelen af en ny uddannelse tager tid, og vores lille baby tager også med rette meget fokus. Sidstnævnte er dog lige blevet døbt og forhåbentlig falder arbejdsbyrden snart lidt igen så der kan komme gang i “dagens” og andet mere originalt indhold igen.

Jeg vil dog endnu en gang nævne at andre også er yderst velkomne til at bidrage til siden! Alt der vedrører Japan er velkommen, kunne være fedt at få rystet siden op og give danske fans en bredere vifte af information om moderne japansk kultur og inspirere til at tjekke ting ud endnu bedre.

En side note til billedet her – og de andre Miku billeder jeg ofte bruger. Der er rigtig, rigtig mange billeder af Miku hvor det ikke er til at finde den originale skaber. Ja, der er flere DeviantArt og andre steder hvor folk siger de har copyright på billederne, bemærk at flere steder påstår de har lavet/ejer illustrationerne. Ved en af dem fandt jeg hele fem forskellige, den ene havde det som pin og claimede copyright, en anden på t-shirt, det næste var en clip-art side der, så var der en DeviantArt og en japansk side etc. Alle lavet af forskellige folk… Det var nok sidstnævnte der havde lavet originalen, men ikke til at se når alle påstår det er deres, og så ryger det rent legalt i så meget mudder at man i praksis ikke kan klage over det. Så hvis I kender de originale skabere sig til – især hvis jeg skal holde op med at bruge dem!
På sigt burde jeg få lavet et arkiv af egne illustrationer, men siden her er dyr nok allerede at køre og mine egne tegneevner er virkeligt rustne, så det har lidt udsigter.

Kategoriseret i:

Tagged i: