Efter at have tabt en kamp med den mystiske Sylph, befinder Rebecca sig i et luksuriøst soveværelse, hvor hun bliver mødt af ingen ringere end selveste Drakken Joe. Han afslører grunden til, at han sendte sine håndlangere efter EDENS ZERO – for at få noget, han ville have. Og det der var Rebecca!

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Kort om bogen

De kreative kampe mod Drakkens håndlangere fortsætter, og selvfølgelig har en af dem en evne der opløser Homuras tøj, så det skorter heller ikke på fanservice kvoten i denne bog.
Når det er sagt er kampene dog stadig enormt dynamiske og energirige, så de trækker heldigvis ikke kun på huden.
Historien bevæger sig også videre i det rolige, faste tempo som serien har haft hidtil. Imponerende at den er er nået 10 bind uden noget overflødigt fyld omend det meste virker til at være svinkeærinder for den samlede quest… men så alligevel… Samlet virker serien til stadig at være langt, langt fra mål dog.

Edens Zero fortsætter hvor man slap efter niende bog og man glider let videre gennem siderne og inden man ved det har man læst flere bind – for alle hans mangler og den berettigede kritik om hans enkle fortællinger så er Hiro Mashima en mester i at lave gode shounen historier.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i: