DEN SIDSTE TIME

Naoto, Marie og besætningen er viklet ind i politikken i den hensynsløse, voldelige by Shangri-La. Men da Second Upsilon går i gang, indser de, hvad der er vigtigere end kamp om territorie og regeringer: At gøre, hvad de vil! De to unge genier og deres mekaniske kammerater skaber vildt kaos og kan måske redde hele verden, nu de er i gang!

Om bogen

Vi slutter Clockwork Planet serien af med store kampe på flere fronter, både mellem robotterne, de (mere eller mindre) menneskelige mod banderne og mekanik genierne der vil løse det største tekniske problem hidtil.

Serien slutter af med det bedste tempo, kamp og teknik i verdenen som vi har set hidtil, og den viser serien fra dens bedste, men når det er sagt så virker det som et mellemspil. Ja, de redder verden endnu en gang ved at ombygge Shangri-La, men da de rejser videre er det blot for at kæmpe videre mod den Store Skurk, som vi sidst hørte om for 1/3 af serien siden.
Det er i sandhed den klassiske “fortsættes i næste sæson” slutning som aldrig får en næste sæson… Og det gælder desværre også light novel serien, der slutter samme sted.

På en måde er det en passende afslutning på serien: Lidt op og ned med meget potentiale og virkeligt gode sekvenser, men der mangler altid lige det sidste – især til sidst hvor det sidste bogstavelig talt mangler.

Læs om Clockwork Planet bog et, to, tre, fire. fem, seks, syv, otte, ni eller den fulde anmeldelse af serien for at se tanker om resten af serien.

Galleri

Baseret på fysisk udgave fra Seven Seas og digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,