Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Nendoroid Anime “JoJo’s Bizarre Adventure Stone Ocean” Jolyne Cujoh

Nendoroid Anime "JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean" Jolyne Cujoh
©LUCKY LAND COMMUNICATIONS/集英社

“Yare Yare Dawa.”
Fra anime-serien JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean kommer en Nendoroid fra den næste af Joestar-blodlinjen, den viljestærke, mentalt seje og meget sansende Jolyne Cujoh! Figuren er fuldt artikuleret, så du kan vise hende i en lang række forskellige stillinger.
Hun kommer med tre ansigtsplader inklusive et seriøst standardansigt, et kampansigt og et roligt og samlet smilende ansigt. En snoreffektdel, der repræsenterer hendes stand, to forskellige slags udskiftelige hånddele og et par håndjern er inkluderet.
Derudover medfølger en miniaturefigur af Jolyne (AKA Chorokichi), der er skrumpet ned til musestørrelse efter at være blevet angrebet af Gwess’ stand. Nyd at skabe forskellige stillinger og scener med de medfølgende hånddele og tilbehør.

Hun udkommer til juli 2022 udgivet af Medicos Entertainment. Hun er modelleret af SEVEN TWO,

Kan bl.a. købes hos


Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X