Premium-abonnements-tv-kanalen WOWOW annoncerede mandag at Junji Nishimura (Ranma½, You’re Under Arrest: The Motion Picture, True Tears, Vladlove) instruerer en TV anime serie baseret på Rieko Hinata og Akihiro Yamadas Hikari no Ō (The Firecatcher Lord) fantasy roman serie. Mamoru Oshii (Ghost in the Shell, Angel’s Egg, Jin-Roh – The Wolf Brigade, Blood: The Last Vampire, Vladlove) superviserr og skriver manuskripterne.

Beskrivelse

Romanserien foregår i en verden i det kaotiske kølvand på menneskehedens apokalyptiske sidste krig. En stor skov, inficeret med flammende skabninger og andre faldne dyr, dækker verden, og lommer af menneskeheden lever i små beskyttede samfund. På grund af et særligt våben, der blev brugt i den sidste krig, brød mennesker spontant i brand, selv når de blot kom tæt på en lille ildkilde. Den eneste sikre energikilde for menneskeheden ligger i de flammernes kroppe, og pligten til at jage dem påhviler de segl-svingende ildfangere, der trodser dybet af den store skov. Blandt ildfangerne hvisker de historier om en, der ville være “Firecatcher Lord”, en person, der vil være i stand til at høste ilden fra den tusindårige komet, den “vandrende gnist”, der har fløjet på himlen, siden den blev sendt op før den sidste krig, men vender nu tilbage til jorden.

Historien begynder med Tōko, en ung pige fra en papirfremstillingsby, der befinder sig i den forbudte skov, overfaldet af flammer, da en flammefanger skynder sig for at beskytte hende. Et andet sted huser en ung hovedstadsfødt dreng ved navn Kōshi sin yngre søster efter at have mistet sin mor til fabriksgift.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,