Akira og hans klassekammerater er på et fly på vej hjem efter en skoleudflugt til udlandet. Pludselig styrter flyet på en mystisk ø. Akira er på en eller anden måde stadig i live på trods af styrtet, men opdager hurtigt, at han ikke er lige sikker og lyd, når enorme tilsyneladende uddøde dyr begynder at jagte ham.
Akira begynder at finde andre klassekammerater, der også har overlevet nedbruddet. Nogle arbejder sammen og nogle arbejder mod hinanden i en indsats for at overleve på den underlige ø.
JEG SÅ DET HELE? En mystisk besked skrevet i sandet drev en af castaways på randen af galskab. Nu er det op til Hikari at hjælpe med at gøre situationen bedre. Men når den mystiske Hades ankommer… situationen kunne blive en katastrofe for alle de involverede klassekammerater.

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Kort om bogen

Cage of Eden bog 3 fortsætter efter bog 2 og ender med at lede direkte videre til bog 3, det er trods alt en spændingshistorie.

Vores hovedpersonernes gruppe møder andre overlevende, men de er ikke just typer man samarbejder let med. Da der kort efter udbryder en dødelig sygdom bliver det ikke just bedre og spændingerne mellem personerne bliver større end de monstre der dukker op.

Tegningerne er fine, og med færre monstre er der mere fokus på personerne, og deres designs bliver en tand mere konsistente, detaljerede og der er færre kiksede vinkler med karaktertræk der ser underlige ud.

Medens historien i Cage of Eden bliver mere og mere ubehagelig er den stadigt engagerende spændende uden at man har brug for at se væk.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i: