Den officielle hjemmeside Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation II, anden anime-sæsonen af den populære serie, annoncerede fredag, at animeen får premiere på Tokyo MX den 2. juli kl. 12.00 (reelt den 3. juli), før den sendes på andre netværk.

Sæsonen vil også streame på ABEMA og d’Anime Store på samme tid i Japan og på Crunchyroll herovre. Anden sæson skal ikke forveksles med anden del af første sæson, som havde premiere i oktober 2021.

Hjemmesiden afslørede også en ny reklame video og nøgle illustration. Videoen afslører og viser åbningstemasangen “spiral” af LONGMAN og den afsluttende temasang “Musubime” (Knot/knude) af Yuiko Ōhara.

Trailer

Beskrivelse

Netop da en ledig tredive-fire-årig otaku når en blindgyde i livet og beslutter at det er på tide at vende et nyt blad, bliver han kørt over af en lastbil og dør!
Overraskende bliver han sig selv genfødt i et spædbarns krop i en underlig ny verden fyldt med sværd og magi.

Hans nye identitet er Rudeus Grayrat, men han bevarer stadig minderne om sit tidligere liv. Følg Rudeus fra barndom til voksenalder, da han kæmper for at bevise sig i en vidunderlig, men farlig verden.

Illustration

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 trailer
© 理不尽な孫の手/MFブックス/「無職転生Ⅱ」製作委員会

En tidligere illustration kan ses her.

Kilder

Kategoriseret i: