Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Onipan! er en ny original anime

Onipan! er en ny original anime
©2022 おにぱん!製作委員会

WIT Studio arbejder på en ny original anime kaldet Onipan! Historiekonceptet er lavet i et samarbejde mellem Norihiro Naganume, instruktør og scriptwriter for The Ancient Magus Bride animeerne. De originale designs af Onikko (dæmon piger) kommer fra Tomari (My Friend’s Little Sister Has It In for Me!).
Masahiko Ohta (Yuruyuri) er instruktør støttet af assisterende instruktør Jun’ichiro Hashiguchi. Takashi Aoshima (Yuruyuri – Happy Go Lily, Mitsudomoe, Himouto! Umaruchan) tager sig af scripts, mens Ryuuta Yanagi (Monster design til Sword Art Online) har stillingen som character designer og chef animations instruktør. Yasuhiro Misawa (Yuruyuri – Happy Go Lily, Mitsudomoe) komponerer musikken. Premiere er planlagt til april 2022.

I en verden, hvor folk og dæmoner sameksisterer handler denne “historie om kærlighed, venskab og underbukser” om tre dæmonpiger, der skifter til en mellemskole i Tokyo. De forsøger at polere billedet af de misforståede dæmoner ved hjælp af et nøgleobjekt – Oni underbukser eller kort: Onipan!

Onipan! er en ny original anime
©2022 おにぱん!製作委員会

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...