WIT Studio arbejder på en ny original anime kaldet Onipan! Historiekonceptet er lavet i et samarbejde mellem Norihiro Naganume, instruktør og scriptwriter for The Ancient Magus Bride animeerne. De originale designs af Onikko (dæmon piger) kommer fra Tomari (My Friend’s Little Sister Has It In for Me!).
Masahiko Ohta (Yuruyuri) er instruktør støttet af assisterende instruktør Jun’ichiro Hashiguchi. Takashi Aoshima (Yuruyuri – Happy Go Lily, Mitsudomoe, Himouto! Umaruchan) tager sig af scripts, mens Ryuuta Yanagi (Monster design til Sword Art Online) har stillingen som character designer og chef animations instruktør. Yasuhiro Misawa (Yuruyuri – Happy Go Lily, Mitsudomoe) komponerer musikken. Premiere er planlagt til april 2022.

I en verden, hvor folk og dæmoner sameksisterer handler denne “historie om kærlighed, venskab og underbukser” om tre dæmonpiger, der skifter til en mellemskole i Tokyo. De forsøger at polere billedet af de misforståede dæmoner ved hjælp af et nøgleobjekt – Oni underbukser eller kort: Onipan!

Onipan! er en ny original anime
©2022 おにぱん!製作委員会

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,