Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Onipan! er en ny original anime

Onipan! er en ny original anime
©2022 おにぱん!製作委員会

WIT Studio arbejder på en ny original anime kaldet Onipan! Historiekonceptet er lavet i et samarbejde mellem Norihiro Naganume, instruktør og scriptwriter for The Ancient Magus Bride animeerne. De originale designs af Onikko (dæmon piger) kommer fra Tomari (My Friend’s Little Sister Has It In for Me!).
Masahiko Ohta (Yuruyuri) er instruktør støttet af assisterende instruktør Jun’ichiro Hashiguchi. Takashi Aoshima (Yuruyuri – Happy Go Lily, Mitsudomoe, Himouto! Umaruchan) tager sig af scripts, mens Ryuuta Yanagi (Monster design til Sword Art Online) har stillingen som character designer og chef animations instruktør. Yasuhiro Misawa (Yuruyuri – Happy Go Lily, Mitsudomoe) komponerer musikken. Premiere er planlagt til april 2022.

I en verden, hvor folk og dæmoner sameksisterer handler denne “historie om kærlighed, venskab og underbukser” om tre dæmonpiger, der skifter til en mellemskole i Tokyo. De forsøger at polere billedet af de misforståede dæmoner ved hjælp af et nøgleobjekt – Oni underbukser eller kort: Onipan!

Onipan! er en ny original anime
©2022 おにぱん!製作委員会

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.

Nyheds links

Der kommer et nyt Silent Hill projekt, Silent Hill Ascension, der live lader folk fælles bestemme hvad der sker.

Figurer og merchandise

Her er fem figurer i Good Smile Companys Pop Up Parade serie, der udkommer til oktober og november 2023. Der er alt fra vtubers...

Anime

For at være lidt mere bred er her en trailer for en ny historisk donghua, kinesisk anime, Blades of the Guardians: Biao Ren.