Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Nendoroid The Witcher: Ronin – Geralt: Ronin Ver.

The Witcher Geralt, nu gentænkt som en Ronin, slutter sig til Nendoroid-serien!

Nendoroid The Witcher: Ronin - Geralt: Ronin Ver.
CD PROJEKT®, The Witcher® are registered trademarks of CD PROJEKT Capital Group. The Witcher game © CD PROJEKT S.A. Developed by CD PROJEKT S.A. All rights reserved. The Witcher game is set in the universe created by Andrzej Sapkowski in his series of books. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Fra mangaen The Witcher: Ronin kommer en Nendoroid af Geralt som en Ronin Witcher!
Ligesom mangaen genskaber denne Nendoroid Geralt som en sværdkæmper, der vandrer i en middelalderlig Japan-inspireret verden. Geralt bærer to katanaer som en Ronin Witcher, som han begge kan bruge til at kæmpe mod yokai og oni på tværs af landet, mens han leder efter den mystiske Yuki Onna. Der medfølger også to effektark til at vise ham lavende to witcher-tegn, Yrden og Axii!

Ud over hans almindelige seriøse ansigtsplade kommer han også med ansigtsplader, der viser et udtryk med sammenbidte tænder midt i kampen og endda et lille smil!

Geralt som ronin nendoroiden udkommer til august 2022 udgivet af Good Smile Company. Han er modelleret af Toytech D.T.C.

Kan bl.a. købes hosKlik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X