Efterfølgeren til Yuri on Ice TV anime serien, Yuri on ICE the movie: ICE ADOLESCENCE, har igen bekræftet, at produktionen er i gang, selvom udgivelsesdatoen stadig er uafklaret. De undskylder til alle, der venter, og arbejder hårdt på at forbedre værket, før de afslører yderligere information. Den fulde besked lyder:

Yuri! on ICE The Movie: ICE ADOLESCENCE

Production Status

“Yuri! on ICE The Movie: ICE ADOLESCENCE” is still in production with the aim of further enriching the content of the film. However, we have not yet reached the stage where we can inform everyone of the release date, and we would like to apologize once again to all of you who are eagerly awaiting this film.

All of the staff will continue to challenge ourselves to deliver our unwavering love for skating as a film.

Thank you for your continued support.

Yuri! on ICE Production Committee
MAPPA Corporation

Filmen blev første gang annonceret i april 2017, og de udgav en lignende besked tilbage i november 2020. Det var også dengang de udgav teaser traileren, som tidligere var blevet vist udelukkende i japanske biografer. Du kan se videoen herunder:

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , , ,