Den officielle Twitter-konto for Futabashas Monster Bunko imprint redaktører annoncerede lørdag at en anime adaption af Shobonnus Nōmin Kanren no Skill Bakka Agetetara Nazeka Tsuyoku Natta. (I’ve Somehow Gotten Stronger When I Improved My Farm-Related Skills.) light novel serie har fået grønt lys. Kontoen postede forsiden fra ottende bind af romanseriens manga-tilpasning, og omslagsjakkebåndet på forsiden viser at der bliver en TV anime serie.

I historien sværger en ung mand ved navn Al Wayne at maksimere alle sine landbrugs-relaterede færdigheder og blive kongen af landmænd. Han opnår endelig netop det for at leve som den bedste landmand, der nogensinde har været. Men den dag, han mestrede disse gårdrelaterede færdigheder, tog hans liv en helt anden retning end landbruget…

Kilde

Kategoriseret i: