Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Love Live! Superstar!! anime sæson to kommer til sommer

Love Live! Superstar!! anime sæson to kommer til sommer
©2021 プロジェクトラブライブ!スーパースター!!

På den officielle Twitter-konto for TV-selskabet NHK er startperioden for anden sæson af Love Live! Superstar!! blevet annonceret sammen med en ny illustration. Den nye serie sæson får premiere i juli 2022. Yderligere detaljer kendes endnu ikke.

Love Live! Superstar!! anime sæson to kommer til sommer
©2021 プロジェクトラブライブ!スーパースター!!

Beskrivelse

Yuigaoka Girls High School er en nyetableret skole beliggende mellem Omotesando, Harajuku og Aoyama distrikterne i Tokyo. Plottet fokuserer på en gruppe skolepiger. Uden historie, ingen seniorstuderende, ingen alumner og intet omdømme er skolen fuldstændig ukendt.

Fem piger, hvoraf den ene er Kanon Shibuya, har et skæbnesvangert møde med skoleidoler. Kanon beslutter derefter: ”Jeg elsker at synge. Jeg vil opfylde en drøm med sange.” Mange følelser flyder sammen mod en stjerne, der lige er begyndt at blomstre. Fremtiden er usikker og fuld af muligheder for disse piger, og deres historie, der vil gøre alt muligt, er kun lige begyndt. Flyv med dine vinger, vores Love Live!

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Ash' stemmelægger synger Pokémon temaet en sidste gang inden hun stopper i rollen.

Anime

Den ny udgave af fortællingen om vandringsmanden Kenshin kommer til sommer.

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.