På den officielle Twitter-konto for TV-selskabet NHK er startperioden for anden sæson af Love Live! Superstar!! blevet annonceret sammen med en ny illustration. Den nye serie sæson får premiere i juli 2022. Yderligere detaljer kendes endnu ikke.

Love Live! Superstar!! anime sæson to kommer til sommer
©2021 プロジェクトラブライブ!スーパースター!!

Beskrivelse

Yuigaoka Girls High School er en nyetableret skole beliggende mellem Omotesando, Harajuku og Aoyama distrikterne i Tokyo. Plottet fokuserer på en gruppe skolepiger. Uden historie, ingen seniorstuderende, ingen alumner og intet omdømme er skolen fuldstændig ukendt.

Fem piger, hvoraf den ene er Kanon Shibuya, har et skæbnesvangert møde med skoleidoler. Kanon beslutter derefter: ”Jeg elsker at synge. Jeg vil opfylde en drøm med sange.” Mange følelser flyder sammen mod en stjerne, der lige er begyndt at blomstre. Fremtiden er usikker og fuld af muligheder for disse piger, og deres historie, der vil gøre alt muligt, er kun lige begyndt. Flyv med dine vinger, vores Love Live!

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,