Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Aoashi fodbold anime trailer

TV anime serien begynder den 9 april 2022. Serien vil blive vist på Crunchyroll.

Aoashi fodbold anime trailer
©小林有吾・小学館/「アオアシ」製作委員会

En ny reklame video, der afslører nye rollebesætningsmedlemmer, er blevet udgivet på den officielle hjemmeside for den kommende fodboldanime Aoashi.

Ashito er stjernespilleren på et ubetydeligt fodboldhold, men han taber sin sidste turnering i mellemskolen. Hans rå spil gemmer på et enormt talent, men Ashito får et stort tilbageslag på grund af sin alt for ligefremme personlighed. Manageren for J-League ungdomsholdet Tokyo City Esperion indser dog hans umodne potentiale og inviterer ham til en testtræning i Tokyo. Således begynder historien om en dreng, der vil revolutionere fodbolden i Japan.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X