Den kommende originale Pon no Michi anime fra studiet OLM har afsløret en nøgleillustration forud for premieren i januar 2024.

Hibiku Yamamura slutter sig til rollebesætningen såvel som Haneru Emi.

Pon no Michi original anime illustration
©IIS-P / Pon no Michi Production Committee

Tidligere annoncerede roller inkluderer Kaori Maeda som Nashiko Jippensha, Iori Saeki som Pai Kawahigashi, Shion Wakayama som Izumi Tokutom og Yui Kondo som Riche Hayashi.

Animeen vil blive instrueret af Tatsuma Minamikawa (Fire Force sæson 2, Wave, Listen to Me!) Kenji Ota laver karakterdesigns til animeen (de originale designs blev lavet af Negi Haruba, forfatter til The Quintessential Quintuplets). Emi Kadono er farvedesigner, mens Scott MacDonald er ansvarlig for art direction. Takahashi Go er lydinstruktør.

Trailer

Beskrivelse

Animeen foregår i Hiroshima-præfekturets Onomichi City, hvor en gymnasieelev Nashiko Jippensha blev smidt ud af sit hus. Uden et sted at spille med sine venner finder hun ud af, at den mahjong-stue, som hendes far plejede at drive, nu er ledig. Hun reparerer mahjong-stuen og gør den til et sted, hvor hun og hendes venner kan have det sjovt, lave mad, drikke te og nogle gange spille mahjong.

Ældre illustration

The Way of Pon ny original anime trailer
© IIS-P/ぽんのみち製作委員会

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,