Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Thermae Romae Novae åbnings video

Anime serien får premiere den 28 marts på Netflix.

Thermae Romae Novae åbnings video
©Mari Yamazaki, NETFLIX, NAZ

Netflix begyndte at streame åbningstitlen og rulleteksterne tirsdag for Thermae Romae Novae, den nye anime baseret på Mari Yamazakis Thermae Romae manga. Videoen afslører animeens åbningstemasang “Tōgyūshi no Uta ~Onsen Manner no Aria~,” (Toreador Song ~An Aria for Bath House Manners~), en adaption af Georgez Bizets klassiske arie “Votre toast, je peux vous le rendre” (populært kendt som “Toreador-sangen”) fra operaen Carmen. Operaskuespiller og sanger Paolo Andrea di Pietro sang arien og skrev også teksten. Komponisten Ryo Kawasaki overvågede og arrangerede arien.

Serien får verdenspremiere på Netflix den 28 marts 2022.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X