Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Kinsou no Vermeil manga laves til anime med trailer

Serien får premiere til juli 2022.

Kinsou no Vermeil manga laves til anime med trailer
ⓒ天那光汰・梅津葉子/SQUARE ENIX・「金装のヴェルメイユ」製作委員会

Manga serien Kinsou no Vermeil: Gakeppuchi Majutshi wa Saikyou no Yakusai to Mahou Sekai o Tsukisusumu (engelsk: Vermeil in Gold: A Desperate Magician Barges Into the Magical World Alongside the Strongest Calamity) af Kouta Anama bliver lavet til en anime. En illustration og en promo-video blev udgivet samtidig med annonceringen.

Historien handler om Alto Goldfield, en studerende på et magisk akademi, der stræber efter at mestre alle besværgelser. Men da han er ved at mislykkes i en magi hidkaldnings klasse, hvilket ville resultere i, at han skulle gentage et år, falder han over en gammel bog med hidkaldnings magi. Efter dens instruktioner tegner han en cirkel af magi, hvorigennem han tilkalder en mægtig dæmon ved navn Vermeil, som blev beseglet for længe siden, og gør hende til hans betroede. Den overdådigt udstyrede Vermeil har dog fra tid til anden brug for magisk energi fra Alto, som hun skaffer sig ved at kysse ham.

Kinsou no Vermeil manga laves til anime med trailer
ⓒ天那光汰・梅津葉子/SQUARE ENIX・「金装のヴェルメイユ」製作委員会

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.

Anime

Senku og vennernes rejse fortsætter i en endnu større skala her om nogle uger.

Mad

Pizza Hut Japan lanceret endnu en pizza der vil dele folk. Er den lækker eller smager den af sæbe?