Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Fanfare of Adolescence anime trailer
Fanfare of Adolescence anime trailer
© Fanfare Anime Project

Anime

Fanfare of Adolescence anime trailer

Serien begynder den 2 april 2022.

En ny promo-video er blevet frigivet på den officielle Twitter-konto for den kommende anime Fanfare of Adolescence, den kan ses herunder. Den afslører den konkrete startdato på japansk TV: Den 2 april 20222. Der kom også en ny illustration, der kan ses herover.

Beskrivelse

Serien foregår på et hestevæddeløbs-akademi, hvor tre 15-årige drenge træner til at blive jockeyer. Det treårige program er ekstremt hårdt, og ansøgere skal bestå ikke kun en akademisk, men også en fysisk og konditionstest. Yū Arimura er et tidligere populært idol, der, efter at have set hestevæddeløb for første gang, bliver forelsket i det og vil med på akademiet.
Shun Kanami voksede op på en ø og hørte kun om hestevæddeløb gennem radioudsendelser. I mellemtiden kom Amane fra en velhavende engelsk familie, og hans far var jockey. Han har tidligere studeret på flere hestevæddeløbs-institutter over hele verden.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...

Anime

Anden del af tredje sæson af Dr. Stone begynder til oktober.

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.