Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Fanfare of Adolescence anime trailer

Serien begynder den 2 april 2022.

Fanfare of Adolescence anime trailer
© Fanfare Anime Project

En ny promo-video er blevet frigivet på den officielle Twitter-konto for den kommende anime Fanfare of Adolescence, den kan ses herunder. Den afslører den konkrete startdato på japansk TV: Den 2 april 20222. Der kom også en ny illustration, der kan ses herover.

Beskrivelse

Serien foregår på et hestevæddeløbs-akademi, hvor tre 15-årige drenge træner til at blive jockeyer. Det treårige program er ekstremt hårdt, og ansøgere skal bestå ikke kun en akademisk, men også en fysisk og konditionstest. Yū Arimura er et tidligere populært idol, der, efter at have set hestevæddeløb for første gang, bliver forelsket i det og vil med på akademiet.
Shun Kanami voksede op på en ø og hørte kun om hestevæddeløb gennem radioudsendelser. I mellemtiden kom Amane fra en velhavende engelsk familie, og hans far var jockey. Han har tidligere studeret på flere hestevæddeløbs-institutter over hele verden.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.

Anime

Senku og vennernes rejse fortsætter i en endnu større skala her om nogle uger.

Mad

Pizza Hut Japan lanceret endnu en pizza der vil dele folk. Er den lækker eller smager den af sæbe?