En ny promo-video er blevet frigivet på den officielle Twitter-konto for den kommende anime Fanfare of Adolescence, den kan ses herunder. Den afslører den konkrete startdato på japansk TV: Den 2 april 20222. Der kom også en ny illustration, der kan ses herover.

Beskrivelse

Serien foregår på et hestevæddeløbs-akademi, hvor tre 15-årige drenge træner til at blive jockeyer. Det treårige program er ekstremt hårdt, og ansøgere skal bestå ikke kun en akademisk, men også en fysisk og konditionstest. Yū Arimura er et tidligere populært idol, der, efter at have set hestevæddeløb for første gang, bliver forelsket i det og vil med på akademiet.
Shun Kanami voksede op på en ø og hørte kun om hestevæddeløb gennem radioudsendelser. I mellemtiden kom Amane fra en velhavende engelsk familie, og hans far var jockey. Han har tidligere studeret på flere hestevæddeløbs-institutter over hele verden.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,