Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Futoku no Guild (Guild of Depravity) får TV anime

Futoku no Guild (Guild of Depravity) får TV anime
©️河添太一/SQUARE ENIX・「不徳のギルド」製作委員会

En officielt hjemmeside er åbnet Taichi Kawazoes Futoku no Guild manga (engelsk Guild of Depravity), der får en anime-tilpasning.

Futoku no Guild bliver instrueret af Takuya Asaoka (Redo of Healer) på Studio TNK. Kazuyuki Fudeyasu (That Time I Got Reincarnated as a Slime) håndterer seriens sammensætning, mens Hiraku Kaneko (Queen’s Blade: The Exiled Virgin) står for karakterdesign. Det vides endnu ikke, hvornår TV anime serien starter.

Futoku no Guild (Guild of Depravity) får TV anime
Futoku no Guild ©️河添太一/SQUARE ENIX・「不徳のギルド」製作委員会

Beskrivelse

Den erfarne jæger Kikuru Madan ønsker at trække sig tilbage, fordi han frygter, at han ikke vil kunne nyde sin ungdom fuldt ud. En dag foreslår et guild medlem, at han tager på mission med kampkunstneren Hitamu Kyan. Men hun er målet for mange monstre…

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X