Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Mushishi

Mushishi

Mushishi er en serie om Ginko, der er mushishi, hvilket vil sige han er i stand til at se naturens ånder. Serien er alvorlig men samtidig også meget rolig hvilket giver de fleste afsnit en meget melankolsk stemning. Hvis man kan lide serier om yokai og andre ånde-væsener så kan Mushishi klart anbefales.

Trailer

Galleri

IMDB om serien

Mushi-Shi
Actors:
Ginko
Narrator
Narration
Villager #1
Dealer
Extra
Writers:
(comic) (26 episodes, 2005-2006)
(manga) (1 episode, 2014)
(adaptation) (26 episodes, 2005-2006)
(adaptation) (8 episodes, 2005-2006)
(writer) (1 episode, 2006)
(adaptation) (5 episodes, 2005-2006)
(writer) (2 episodes, 2006)
(adaptation) (3 episodes, 2006)
(writer) (1 episode, 2006)
(screenplay) (1 episode, 2005)
(unknown episodes)
(unknown episodes)
Plots:
Ginko is an expert travelling around to investigate a primeval life-form, the "Mushi," and helping people with Mushi-related supernatural problems.
They are neither plants nor animals. They differ from other forms of life such as the micro-organisms and the fungi. Instead they resemble the primeval body of life and are generally known as "Mushi". Their existence and appearance are unknown to many and only a limited number of humans are aware of them. Ginko is a "Mushi-shi" who travels around to investigate and find out more about the "Mushi". In the process, he also lends a helping hand to people who face problems with supernatural occurrences which may be related to the "Mushi". - Anime News Network
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X