Tanken bag disse "guides" er ikke udførlige anmeldelser, men korte beskrivelser, evt. trailer og fotos/illustrationer og anden relevant info om titler så du hurtigt kan bedømme om du skal gå i gang med en titel eller ej.
Siden hedder trods alt AnimeGuiden, lad os finde tilbage til rødderne deri.

Vil du underholdes og lære noget samtidig? Så er Cells at Work et oplagt valg, du ser blodige kampe, en kluntet men sød pige og monstre der er som taget ud af en shounen action serie.

Grafisk er serien flydende, har tiltalende og klart designede personer med markante træk. Musikken er udmærket men ikke nævneværdig på nær introsangen til første sæson, der er langt mere catchy end den burde. De japanske stemmer passer ligeledes godt til rollerne og samlet er serien glimrende – og teknisk korrekt så absolut lærerig og underholdende på samme tid!

Trailer

Beskrivelse

Dette er en historie om dig. En fortælling om indersiden af din krop…
Ifølge en ny undersøgelse består menneskekroppen af cirka 37 billioner celler. Disse celler arbejder hårdt hver dag i en verden, der er din krop. Fra de iltbærende røde blodlegemer til de bakterier, der kæmper med hvide blodlegemer, skal du kende de usungne helte og det drama, der udfolder sig inde i dig! Det er den mærkeligt relaterede og interessante historie, der er cellernes liv!

Galleri

Se den

Serien kan ses gratis og lovligt på Wakanim

IMDBs side om serien

På engelsk.

Cells At Work!
Actors:
Narration
Dendritic Cell
Narrator
Additional Voices
Cancer Cell
Macrophage
Helper T Cell
Red Blood Cell
Killer T Cell
PA System
Writers:
(11 episodes, 2018)
(english script adaptation) (8 episodes, 2021)
(manga) (14 episodes, 2018)
(2 episodes, 2018)
Plots:
One newcomer red blood cell just wants to do her job. Between bacteria incursions and meeting a certain white blood cell, she's got a lot to learn.
The human body consists of approximately 37 trillion cells. These cells are hard at work every day within a world that is your body. From the oxygen carrying Red Blood Cells to the bacteria fighting White Blood Cells, Get to know the unsung heroes and the drama that unfolds inside of you.

Kategoriseret i:

Tagged i:

,