Tanken bag disse “guides” er ikke udførlige anmeldelser, men korte beskrivelser, evt. trailer og fotos/illustrationer og anden relevant info om titler så du hurtigt kan bedømme om du skal gå i gang med en titel eller ej.
Siden hedder trods alt AnimeGuiden, lad os finde tilbage til rødderne deri.

Nogle gange er det rart med en let krimi med to hovedpersoner, der samtidig danser om hinanden og ikke kan finde ud af at blive et par (som de jo per fan logik bør blive). Holmes of Kyoto er en af disse serier, der udover sin fine gengivelse af dejlige kvarterer i Kyoto, der er genkendelige hvis man har tilbragt lidt tid i byen (som jeg har), ikke skiller sig ud fra andre serier med normale unge piger der møder smukke fyre, der ofte er lidt røvhuls-agtige.

For følelser har den kvindelige hovedperson, hendes usikkerhed fylder meget men de formår at give hende en smule karakter hen mod slutningen så hun ikke er ren generisk normal pige uden kendetegn. Der ændrer dog ikke på at serien samlet ikke er særlig unik.

For Holmes of Kyoto er i sidste ende en ret generisk otome serie der opfylder alle kriterierne om en normal pige, der pludselig finder en særlig evne og derfor omgives af bishounen (smukke unge mænd), men det er også ok, den foregiver ikke at være mere end let underholdning og det lever den op til.

Afsnit 1

Beskrivelse

“Let antik mysterie” serien handler om en “ondskabsfuld” smuk Kyoto dreng og en high school pige. Historien foregår i en antikvitetsbutik i Kyotos Teramachi Sanjō shoppingområde. High school pigen Aoi Mashiro løber uventet ind i Kiyotaka Yagashira, søn af butikkens ejer, og ender med at arbejde deltid i butikken. Kiyotaka kaldes “Holmes fra Teramachi Sanjō”, og han og Aoi løser underlige sager bragt til dem af forskellige kunder.

Galleri

Se serien

Serien kan ses lovligt på Crunchyroll

IMDB om serien

Holmes Of Kyoto
Actors:
Kiyotaka Yagashira
Aoi Mashiro
Akihito Kajiwara
Saori Miyashita
Enshô
Seiji Yagashira
Rikyû Takiyama
Takeshi Yagashira
Yoshie Takaiyama
Plot:
There is an antique shop in Kyoto's Teramachi Sanjou shopping district. High school girl Mashiro Aoi unexpectedly runs into Yagashira Kiyotaka, the son of the shop's owner, and ends up working part-time at the shop. Kiyotaka is called the "Holmes at Teramachi Sanjou," and he and Aoi solve odd cases brought to them by various clients.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,