Endelig kommer der manga igen på dansk, og så endda den enormt populære My Hero Academia!

Den begynder til maj 2022, så vi skal ikke engang vente længe på den.

Medens der er ting i oversættelsen der nok vil forstyrre hardcore fans, der er vant til andre (engelske) oversættelser – se f.eks. quirks der bliver til træk – virker kvaliteten generelt fornuftig ud fra de billeder der er udgivet indtil videre. Vi skal nok følge op når vi har den reelle udgivelse i hænderne!

Forlagets beskrivelse

Hvordan ville verden se ud, hvis superkræfter, der kaldes ”TRÆK”, manifesterede sig i 80 procent af befolkningen? Helte og skurke ville kæmpe over det hele! At være en helt ville betyde, at man skulle lære at bruge sin kraft, men hvor ville man tage hen for at studere?
Heltegymnasiet selvfølgelig! Men hvad ville du så gøre, hvis du var én af de 20 procent, der er født trækløs?

Folkeskoleelev Izuku Midoriya vil mere end noget andet gerne være helt, men han har ikke et gran af kraft i sig. Uden nogen chance for at blive optaget på det prestigefyldte U.A. Gymnasium for heltespirer, ligner hans liv mere og mere en blindgyde. Men så efter et møde med All Might, den største helt af dem alle, får han muligheden for at ændre sin skæbne …

Kohei Horikoshi:
My Hero Academia 1: Izuku Midoriya: Oprindelse
Oversat af Mads Joakim Holm Skovgaard
192 sider
ISBN 9788771763003
Udsendt maj 2022

Eksempel sider fra udgivelsen

Forlagets hjemmeside om udgivelsen

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,