Sugar er blandt de sødere børneserier jeg har set, og man bør nok på kraftigste advare action fans imod at se serien, da den på alle måder lever op til sit navn og lidt til.

Åbning

Beskrivelse

Saga er en ung pige i en meget europæisk udseende by, af den gamle type man ville forvente at se på en tur gennem Tyskland eller Frankrig. Her lever hun hos sin bedstemor, går i skole og har et yderst organiseret liv, med alting på det rette tidspunkt og efter planen. Men en dag render hun ind i en lille alfe-agtig pige som er ved at omkomme af hunger og som den flinke person Saga er, så fodrer hun den lille alf.

Det er så starten på venskabet mellem ordensmennesket Saga og den mildest talt kaotiske sne alf med det yderst passende navn Sugar, som er kommet til menneskenes verden for at finde noget skinnende, så hun kan blive til en voksen sne alf. Selvfølgelig går der heller ikke længe før Sugars ret ligetil og ofte ikke særligt gennemtænkte aktiviteter får påvirket Saga’s tilværelse og bedre bliver det ikke da flere alfer begynder at vise sig.

Galleri

Anmeldelse tilbage fra 2004

IMDB om serien

Chicchana Yuki Tsukai Shugâ
Writers:
(original creator) (unknown episodes)
(original creator) (unknown episodes)
(unknown episodes)
(unknown episodes)
(unknown episodes)
(unknown episodes)
Plot:
Season Fairies create and control the weather using special musical instruments. Sugar, an apprentice Snow Fairy, and her friends Salt and Pepper, all want to become full-fledged Season Fairies, and the only way to achieve this is to search for and find the "Twinkles" that will make their magical flowers bloom. The only problem is that none of them have any idea what a Twinkle is. They enlist the somewhat unwilling help of Saga, a human girl who can see Season Fairies. Together, they search for the mysterious Twinkles while trying to perfect their magic.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,