Demonbane er ikke just en af de bedste mecha anime, men det er det eneste værk (som jeg kender i hvert fald) hvor bøger om Elder Gods fra Cthulhu mytologien er små piger der hidkalder mechaer. Det alene giver serien en unik tiltrækning.

Klip

Beskrivelse

Magi og teknologi eksisterer begge i Demonbane, og byen hvor den foregår, Arkham City, er ikke just det rareste sted at bo. Den onde organisation Black Lodge, der har mægtige magikere og teknologi, terroriserer byen og ikke engang politiet kan opretholde orden. De eneste der sætter sig imod er Hado Fiancial Group og en usandsynlig helt.

Daijuuji Kuro er en detektiv. Livet i Arkham City er ikke let for Kuro, og han er heldig hvis han har penge nok til næste måltid mad. Heldigvis har Hado Financial Group hyret ham til at lede efter en magisk bog.
Medens han leder efter bogen støder han på Al, en pige som jages af Black Lodge. Han ender med at lave en kontrakt med hende, der i virkeligheden er den magiske bog han leder efter.
Med sin nye magiske kræfter og Deus Machina Demonbane til låns af Hado kæmper Kuro og Al sammen for at beskytte byen og styrte Black Lodge.

Galleri

Link til ældre anmeldelse

Serien kan ses gratis og lovligt på Crunchyroll

IMDB om serien

Demonbane
Actors:
Ruri Hado
Kuro Daijuji
Al Azif
Wynnfield
Naia
Doctor West
Chiaki
Makoto
Writers:
(original story) (12 episodes, 2006)
(scenario) (12 episodes, 2006)
(composition) (12 episodes, 2006)
(script) (5 episodes, 2006)
(script) (10 episodes, 2006)
(episode) (unknown episodes)
Plot:
Kuro Daijuuji, a poor detective living in Arkham City, was requested by Ruri Hado of Hado Financial Group to search for a magic book (grimoire). As Kuro searches for the book, he unexpectedly bumps into Al, a cute girl that is actually a powerful grimoire. They forge a contract with each other, bestowing Kuro with powerful magic. Soon afterwards, some mechas from the Black Lodge appears, and Al activates Demonbane, a legendary deus machina, to fight the Black Lodge. With this, the war between the Hado Financial Group and the Black Lodge begins.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,