Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

So I'm a Spider so what afsnit 1
So I'm a Spider so what afsnit 1

Anime

So I’m a spider so what

Det er standard at hovedpersoner i isekai serier, hvor de dør i vores verden og genfødes i en anden, ender med at være ekstremt overpowered, men det er ikke tilfældet i (starten af) denne serie, der på flere punkter er lidt anderledes og alligevel følger alle normerne og forventningerne til genren.

Hovedpersonen, der får stemme af Aoi Yuki, begynder netop ikke som et overpowered væsen som vi kender fra de fleste andre isekai (Slime og et utal af andre hilser) men en reel, nyfødt edderkop med tilsvarende lave evner. Hun har dog spillet mange computerspil og kender dermed spil-logik, så hun bliver bedre – også selvom fødekæden blandt monstre gør sit bedste for at understrege at små edderkopper i just er i toppen. Det er netop hendes overvejelser og især smarte kommentarer om hvad der sker for hende der gør serien værd at se.

Trailer

Beskrivelse

Da en gymnasieklasse alle dræbes i en eksplosion i begyndelsen af afsnittet, reinkarneres de alle i en fantasy verden som attraktive og magtfulde mennesker. Alle, bortset fra en pige, der reinkarneres som… en lille edderkop.

Galleri

Se serien

Serien kan se gratis og lovligt herhjemme på Crunchyroll.

IMDB om serien

Episode 162 - So I'm A Spider, So What?
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Anime

Den søde romantiske serie Horimiyas spinoff slutter snart.