Det er standard at hovedpersoner i isekai serier, hvor de dør i vores verden og genfødes i en anden, ender med at være ekstremt overpowered, men det er ikke tilfældet i (starten af) denne serie, der på flere punkter er lidt anderledes og alligevel følger alle normerne og forventningerne til genren.

Hovedpersonen, der får stemme af Aoi Yuki, begynder netop ikke som et overpowered væsen som vi kender fra de fleste andre isekai (Slime og et utal af andre hilser) men en reel, nyfødt edderkop med tilsvarende lave evner. Hun har dog spillet mange computerspil og kender dermed spil-logik, så hun bliver bedre – også selvom fødekæden blandt monstre gør sit bedste for at understrege at små edderkopper i just er i toppen. Det er netop hendes overvejelser og især smarte kommentarer om hvad der sker for hende der gør serien værd at se.

Trailer

Beskrivelse

Da en gymnasieklasse alle dræbes i en eksplosion i begyndelsen af afsnittet, reinkarneres de alle i en fantasy verden som attraktive og magtfulde mennesker. Alle, bortset fra en pige, der reinkarneres som… en lille edderkop.

Galleri

Se serien

Serien kan se gratis og lovligt herhjemme på Crunchyroll.

IMDB om serien

So I'm A Spider, So What?
Director:Shinji Itadaki
Actors:
Kumoko (Watashi)
Schlain Zagan Analeit
Hugo Baint von Renxand
Karnatia Seri Anabald
Feirune
Suelecia Analeit
Julius Zagan Analeit
Filimøs Harrifenas
Yuri Ullen
Writers:
(novels) (13 episodes, 2021)
(series composition) (13 episodes, 2021)
(series composition) (13 episodes, 2021)
Plots:
Something mysterious happens and an entire class finds themselves reincarnated in a RPG-game-like fantasy world. The main character, a girl, finds herself reincarnated in a spider. Will she able to survive and to find out what happened?
The world where the Hero and the Demon King continue to oppose each other. The grand magic from the Hero and the Demon King cross over worlds and exploded in the classroom of a certain high school. The students who died in the explosion will be reincarnated in a different world. Kumoko who has the lowest reputation in the class, was reincarnated into the form of a spider. Nevertheless, she adapted quickly to the present condition with strong willpower. This is a story of she who has become, a spider trying whatever she can to live.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,