Det er svært at finde mere nuttet, lyserødt* og underligt afslappende end små feer, der ikke helt forstår vores verden.

* som koncept, ikke som konstant farvevalg som i mange børneserier, Bottle Fairies er mere rettet mod ældre personer der har brug for et skud nuttethed

Video link

Beskrivelse

Fire små alfer drager til menneskenes verden for at forstå den, så de kan blive til rigtige piger. De ankommer i deres små farvede flasker og flytter ind hos deres Sensei (lærer), hvor de igennem ham og den lille pige inde ved siden af, prøver at forstå alle de ting som de støder på.

Men det er ikke helt ligetil at få verden til at give mening, især ikke når alle ens informationer kommer fra en børnehavepige, samt diverse blade og bøger. Så næsten alting som de små alfer støder på bliver behandlet med en blanding af total uvidenhed og general misinformation. Hvilket fører til en del forviklinger og underlige situation, før de endelig får tingene til at falde på plads.

Galleri

Gammel anmeldelse af serien fra 2007

IMDB om serien

Bottle Fairy
Director:Yoshiaki Iwasaki
Actors:
Sensei-san
Chiriri
Seinsei-san
Kururu
Kururu
Sarara
Chiriri
Tama-chan
Genre:Animation
Writers:
(writer) (4 episodes, 2003)
(writer) (4 episodes, 2003)
(writer) (3 episodes, 2003)
(writer) (2 episodes, 2003)
(adaptation) (2003) (unknown episodes)
Plot:
A TV show about 4 fairies: Kururu, Chiriri, Sarara and Hororo. They have come to the human world in small bottles. They wish to become human. A young man, Sensei-san, teaches them about the human world.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,