Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Mao-chan

Mao-chan er en serie skrevet af Ken Akamatsu, kendt fra Love Hina hvor man også ser cameos fra, men den er helt anderledes omend stadig klart i humor segmentet – bare meget yngre og markant mere nuttet og lyserød.

Mao-chan

Mao-chan er en serie skrevet af Ken Akamatsu, kendt fra Love Hina hvor man også ser cameos fra, men den er helt anderledes omend stadig klart i humor segmentet – bare meget yngre og markant mere nuttet og lyserød.

Link til trailer

Beskrivelse

Jorden er truet af en invaderende magt, der sender monster efter monster ned til jorden for at stjæle Japans nationale skatte, især bygninger. Men her taler vi ikke om ulækre insekter, kæmpe robotter eller ildspyende reptiler, men noget så uovervindeligt som tøjdyr og bamser, nuttede så ingen kan få sig selv til at genere dem.

For at stoppe dem beslutter det japanske forsvar sig for at bekæmpe ild med ild og samler en lille gruppe af piger, der med deres egen ‘nuttethed’ er i stand til at modstå væsenerne og forsvare Japan, samtidigt med at de trækker folks opmærksomhed væk fra de invaderende trusler.

Serien handler hovedsageligt om tre små piger der med en kombination af underlig teknik og venskab prøver at redde verden. Ikke altid med lige stort held, men det er OK, for selv når de taber er det i orden, da det ikke alene er umuligt at blive gale på dem, men græder de, så græder Japan med dem.

Galleri

Gammel anmeldelse af serien fra 2004

IMDB om serien

Ground Defense Force Mao-chan
Director:Yoshiaki Iwasaki
Actors:
Mao Onigawara
Misora Tsukishima
Sylvia Maruyama
Kagome Mishima
Yuriko Ózora
Chinami Noki
Rikushirô Onigawara
Sorajirô Tsukishima
Adalbert von Maruyama
Kagome Mishima
Writers:
(concept)
(episodes)
(episode)
(episode)
(episodes)
Plot:
The Japanese military selects three 8-year-old girls to defend Japan against cute aliens.
Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.