Mao-chan er en serie skrevet af Ken Akamatsu, kendt fra Love Hina hvor man også ser cameos fra, men den er helt anderledes omend stadig klart i humor segmentet – bare meget yngre og markant mere nuttet og lyserød.

Link til trailer

Beskrivelse

Jorden er truet af en invaderende magt, der sender monster efter monster ned til jorden for at stjæle Japans nationale skatte, især bygninger. Men her taler vi ikke om ulækre insekter, kæmpe robotter eller ildspyende reptiler, men noget så uovervindeligt som tøjdyr og bamser, nuttede så ingen kan få sig selv til at genere dem.

For at stoppe dem beslutter det japanske forsvar sig for at bekæmpe ild med ild og samler en lille gruppe af piger, der med deres egen ‘nuttethed’ er i stand til at modstå væsenerne og forsvare Japan, samtidigt med at de trækker folks opmærksomhed væk fra de invaderende trusler.

Serien handler hovedsageligt om tre små piger der med en kombination af underlig teknik og venskab prøver at redde verden. Ikke altid med lige stort held, men det er OK, for selv når de taber er det i orden, da det ikke alene er umuligt at blive gale på dem, men græder de, så græder Japan med dem.

Galleri

Gammel anmeldelse af serien fra 2004

IMDB om serien

Ground Defense Force Mao-chan
Director:Yoshiaki Iwasaki
Actors:
Mao Onigawara unknown episodes
Misora Tsukishima unknown episodes
Sylvia Maruyama unknown episodes
Kagome Mishima unknown episodes
Yuriko Ózora unknown episodes
Chinami Noki unknown episodes
Rikushirô Onigawara unknown episodes
Sorajirô Tsukishima unknown episodes
Adalbert von Maruyama unknown episodes
Chinami Noki (2002) unknown episodes
Writers:
(concept) (unknown episodes)
(episodes) (unknown episodes)
(episode) (unknown episodes)
(episode) (unknown episodes)
(episodes) (unknown episodes)
Plot:
The Japanese military selects three 8-year-old girls to defend Japan against cute aliens.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,