Wedding Peach blev for mange år siden blev vist på tysk TV, og derfor kender en del lidt ældre fans serien. Det er en udmærket 90’er magical girl serie med rimeligt skrevne teenage-piger, fine kjoler og en maskot der ikke er så irriterende som den egentlig burde være-jamapi.

Trailer

Beskrivelse

Momoko, Yuri og Hinagiku er tre almindelige junior high school piger. De er gode veninder på trods af, at de er ret forskellige og altid konkurrerer indbyrdes. De er ligesom alle andre piger på deres skole vilde med kaptajnen på skolens fodboldhold, Yanagiba. Deres forsøg på at komme ham nærmere bliver dog ofte forpurret af holdets målmand, Yousuke, der forsøger at hjælpe kaptajnen, der også er hans gode ven. Det, at han driller de tre piger, viser at der garanteret vil blomstre et forhold op imellem ham og en af dem.

Momoko bor alene med sin fader, idet hendes moder er død. En dag prøver hun sin moders brudekjole og drømmer om den dag, hun selv skal giftes. Hun glemmer dog at lægge en ring tilbage, noget der vil få stor betydning for hende.

Samtidig er den onde Raindevilla fra en anden verden ved at sende tjenere til Jorden for at ødelægge kærligheden. Dette kan kærlighedsgudinden Afrodite selvfølgelig ikke have, og hun kontakter derfor Momoko gennem ringen og forvandler hende til Wedding Peach, krigerinde for kærligheden. Sammen med kærlighedsenglene er det nu hendes job at bekæmpe ondskaben og bevare kærligheden mellem menneskene.

Galleri

Gammel anmeldelse af serien fra 2004

IMDB om serien

Wedding Peach
Director:Kunihiko Yuyama
Actors:
Hanasaki Momoko
Angel Daisy
Angel Lily
Young female pupil
Donna
Mimiko
Masahiro Tamano
Pajama
Writers:
(manga) (50 episodes, 1995-1996)
(manga) (50 episodes, 1995-1996)
Plot:
Young teenager Momoko Hanasaki is given the power to turn into Wedding Peach, a battle angel charged with protecting love, as well as the Four Sacred Somethings; Four items that hold all love in their balance. Helping Momoko are her friends Yuri and Hinagiku, who have also received the powers of angels, the angel Sir Limone, and Aphrodite, the Goddess of Love.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,