Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba er det største hit inden for anime og manga i mange år, og det er især forståeligt når man ser TV anime serien, der er ekstremt velproduceret i alt fra grafik til musik.

Det er en serie der vil fange mange, nok de fleste, og selvom der er nogle knaster i den måde personernes forhold beskrives på er det samlet en meget fængende historie og en enormt flot serie der fortjener den omtale og succes den har fået.

Trailer

Beskrivelse

Siden oldtiden har rygter floreret om menneskeædende dæmoner, der lurer i skoven. På grund af dette begiver de lokale byfolk sig aldrig udenfor om natten. Legenden siger, at en Dæmon Dræber (Demon Slayer) også strejfer om natten og jager disse blodtørstige dæmoner. For unge Tanjiro vil disse rygter snart blive hans barske virkelighed…

Lige siden sin fars død har Tanjiro påtaget sig at forsørge sin familie. Selvom deres liv kan være hærdet af tragedie, har de fundet lykken. Men den flygtige varme bliver knust en dag, da Tanjiro finder sin familie slagtet og den enlige overlevende, hans søster Nezuko, forvandlet til en dæmon.
Demon dræberen Tomioka kommer for at dræbe Nezuko, men han er overrasket over at se de to beskyttende hinanden, hvor hun normalt havde dræbt sin bror.
Til hans overraskelse viser Nezuko stadig tegn på menneskelige følelser og tanker… Således begynder Tanjiros ønske om at bekæmpe dæmoner og gøre sin søster til menneske igen.

Galleri

Screenshots fra manga-news.com

IMDB om serien

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba
Actors:
Tanjiro Kamado
Tanjiro Kamado
Nezuko Kamado
Nezuko Kamado
Zenitsu Agatsuma
Inosuke Hashibira
Zenitsu Agatsuma
Inosuke Hashibira
Shinobu Kochou
Teoni
Writers:
(manga) (44 episodes, 2019-2022)
(head writer) (34 episodes, 2019-2021)
(adr script writer: english) (unknown episodes)
(adr script writer: english) (unknown episodes)
Plot:
A family is attacked by demons and only two members survive - Tanjiro and his sister Nezuko, who is turning into a demon slowly. Tanjiro sets out to become a demon slayer to avenge his family and cure his sister.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,