Jeg tænker altid over hvordan jeg går siden bedre, både for jer læsere og for mig som drivende kraft bag siden – for når jeg har en udbrændt periode får I læsere jo ikke indhold.

Jeg har derfor eksperimenteret med lidt forskellige nyhedsformater og længder over den seneste tid, og medens jeg har besluttet med mig selv at jeg ikke vender tilbage til lange nyheder, som I kan læse de altid angivne kilder for, vil jeg gerne høre hvad I ellers generelt synes om sidens dækning af nyheder relateret til anime, manga og anden moderne japansk kultur.

Lad os lægge ud med mængden af nyheder. Spørgsmålet skyldes at jeg begyndte at bringe nyheder her for mange år siden fordi mit daværende indtryk var at danske fans ikke så let fandt viden om det ny i vores hobby ud over mund til mund, men det virker til at være blevet meget bedre med årene, så er nyheds-dækningen så relevant mere som den var engang?

Mængde af nyheder på siden

Det næste spørgsmål er hvordan du foretrækker at nyheder bringes her på siden. Det er ikke længden der er i fokus som tidligere nævnt men formatet, enkeltvis eller mange samlet.

Foretrækker du nyheds opsamlinger eller mange enkelt nyheder

Til sidst kunne det være interessant at vide hvilke emner I gerne så siden fokuserer på fremad.

Hvilke områder skal siden dække (mere) fremad

Cosplay er med vilje undladt da der er en del danske steder der dækker det langt mere end hvad siden her vil kunne uden en skarre ny hjælpere.

På forhånd tak for at have afgivet din mening!

Kategoriseret i:

Tagged i:

,