Sommer 2022

Backflip!! film teaser trailer

Filmen får premiere i de japanske biografer den 2 juli.

Teaser videoen fremviser temasangen “Bokura no IPPO” af bandet wacci.

Filmen vil dække drengene fra “Ao High”s sidste udfordring ved Inter-High Tournament. Både i forhold til produktionsholdet og i forhold til stemmer er alle de vigtige personer, som allerede er kendt fra tv-serien, med.

Serien af samme navn, som filmen bygger videre på, kan ses hos Crunchyroll.

Kilde

Harem in the Labyrinth of Another World trailer

Anime-tilpasningen af light novel serien Harem in the Labyrinth of Another World (Isekai Meikyū de Harem o) får premiere den 6. juli.

I traileren herunder kan du høre åbningstemasangen “Oath” blive fremført af Shiori Mikami.

Anime-serien vil have forskellige versioner, der vises på TV, herunder en version, der er uredigeret og to versioner, der indeholder forskellige niveauer af restriktioner. Den uredigerede version kaldes “super harem”-versionen.

Crunchyroll vil streame serien som den vises på japansk TV, men jeg ved ikke hvilken version det bliver.

Beskrivelse

Kæmpende med livet og samfundet vandrer gymnasieeleven Michio Kaga rundt på internettet og lander på en mærkelig hjemmeside. Hjemmesiden, der byder på en række spørgsmål og et pointbaseret system, giver mulighed for at skabe færdigheder og evner til en karakter. Efter at have fuldført sin karakter bliver Kaga transporteret til en spillignende fantasiverden og genfødt som en stærk mand, der kan gøre krav på piger på idolniveau. Således begynder snyde- og haremslegenden om en genfødt mand!

Kilder

Extreme Hearts karakter videoer

Extreme Hearts, det nye projekt fra Nanoha skaberen Masaki Tsuzuki, får premiere den 9 juli 2022.

Karakter video for Lise Kohinata (stemme af Ari Ozawa)

Karakter video for Sumika Maehara (stemme af Kana Yuki)

Karakter video for Lise Kohinata (stemme af Ayaka Fukuhara)

Beskrivelse

Historien udspiller sig i den nærmeste fremtid. Hyper-sport, som bruger ekstremt udstyr til at udføre dem, er blevet ekstremt populære hobbykonkurrencer blandt både børn og voksne. Hiwa Hayama er en high school-sanger, som ikke har noget med hypersport at gøre, men en bestemt begivenhed sætter historien i gang. “Dette er historien om, hvordan vi mødte vores bedste venner.”

Kilde

The Devil is a Part-Timer!! trailer

På den officielle Twitter-konto for anime serien The Devil Is a Part-Timer!!, den længe ventede anden sæson er en ny promo-video er blevet udgivet.

Første afsnit af anden sæson får premiere den 14. juli 2022 i Japan.

Kilder

Efterår 2022

Blue Lock karakter trailer og illustration til Shouei Barou

TV anime serien baseret på Muneyuki Kaneshiro og Yūsuke Nomuras Blue Lock fodbold manga får premiere til oktober og vil blive vist på TV Asahi og dets tilknyttede selskaber.

Serien vil kunne ses online på Crunchyroll.

Den egoistiske og arrogante forward har i serien stemme af Junichi Suwabe, der er kendt som Aomine fra Kuroko’s Basketball.

Blue Lock karakter trailer og illustration til Shouei Barou
©金城宗幸・ノ村優介・講談社/「ブルーロック」製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: