Forår 2022

Personalet bag Kaguya-sama wa Kokurasetai -Ultra Romantic-, den tredje sæson af Kaguya-sama: Love is War TV-anime serien, afslørede en ny reklame video og nøgle illustration, som afslører, at sæsonens sidste afsnit den 24. juni vil være en timelang episode.

Illustrationens tagline lyder: “Farvel romantisk komedie.”

Kaguya-sama: Love is War sæson 3 trailer for sidste afsnit

Kilde

Sommer 2022

Rent-a-Girlfriend sæson 2 illustration

Anim serien baseret på Reiji Miyajimas Rent-a-Girlfriend manga vender snart tilbage, med anden sæsons premiere den 1. juli lige rundt om hjørnet.

De kvindelige hovedpersoner er helt sikkert klar, som det fremgår af en ny nøgle illustration med Chizuru, Mami, Ruka og Sumi.

Rent-a-Girlfriend sæson 2 illustration

Kilde

Crunchyroll

Efterår 2022

My Hero Academia sæson 6 trailer

En forhåndsvisning i Tokyo for de nye originale My Hero Academia-episoder søndag debuterede også den anden reklamevideo for efterårets sjette anime-sæson.

Den nye sæson tilpasser “Paranormal Liberation War” historien fra Kōhei Horikoshis originale manga, som byder på en stor krig mellem helte og skurke.

My Hero Academia anime sæson 6 kommer til oktober

Serien er planlagt til at begynde til efteråret 2022 og vil blive streamet på Crunchyroll og Wakanim (de er dog fusioneret med CR, men indtil videre har de videreført ny sæsoner af serier de er begyndt på men får ikke ny serier).

Kilder

Vinter 2023

Tokyo Revengers sæson 2 trailer og info

Det har været kendt i nogen tid, at den populære anime adaption af Tokyo Revenger” får en anden sæson. Nu er det blevet afsløret, hvornår det forventes at blive sendt: januar 2023.

Der er ingen yderligere detaljer om den kommende sæson på nuværende tidspunkt, men vi ved at den vil dække “Christmas Showdown”, en af ​​de største kampe, som Tokyo Manji-banden må kæmpe omkring Takemichi og Mikey.

Vi ved dog at der vil være én ændring, da Tatsuhisa Suzuki er stoppet som stemmelægger og derfor opgav sine roller. Han bliver erstattet af Masaya Fukunishi, der spillede Yuuto Kosaku i Haikyuu!! Til toppen Part 2.

Tokyo Revengers sæson 2 trailer og info
©Ken Wakui・KODANSHA/TOKYO REVENGERS Anime Production Committee

Kilder

2023

Record of Ragnarok får anden sæson

Kampen mellem mennesker og guder i Record of Ragnarok vil fortsætte i det kommende år. En ny illustration blev præsenteret for at falde sammen med annonceringen.

I øjeblikket holdes konkrete oplysninger om den kommende anden anime sæson tilbage. På den kommende Anime Expo, som er planlagt til at finde sted i juli 2022, planlægger de at annoncere flere nyheder. Hvad der dog er sikkert, er, at animen fortsætter på Netflix i 2023.

Record of Ragnarok får anden sæson
©アジチカ・梅村真也・フクイタクミ/コアミックス, 終末のワルキューレ製作委員会

Første sæson kom på Netflix for et år siden, midt i juni 2021.

Kilde

Kategoriseret i: