Efterår 2022

Boku ga Aishita Subete no Kimi e, Kimi o Aishita Hitori no Boku e film trailere

Den officielle hjemmeside for anime filmene baseret på Yomiji Otonos romaner Boku ga Aishita Subete no Kimi e (To Every You I’ve Loved Before) og Kimi o Aishita Hitori no Boku e (To Me, The One Who Loved You) begyndte at streame nye trailere for begge film. Trailerne afslører og forhåndsviser filmens temasange.

Keina Suda står for tema sangen “Kumo o Kō” (Love the Clouds) i Boku ga Aishita Subete no Kimi e.


Saucy Dog står for tema sangen “Shion” (Aster) til Kimi o Aishita Hitori no Boku e.

Begge film får premiere samtidig i Japan den 7 oktober 2022.

Beskrivelse

Otono udgav de to science-fiction-romaner på samme dag den 23. juni 2016. Begge supplerer hinanden, men kan læses i begge rækkefølger. Bøgerne foregår i en verden, hvor det at rejse til parallelle verdener er en almindelig hverdags aktivitet.

Boku ga Aishita Subete no Kimi e handler om Koyomi Takasaki, en dreng, der bor sammen med sin mor efter hans forældres skilsmisse. Han forsøger at få venner i sin nye college prep school, men hans sociale kejtethed kombineret med en atmosfære af fokus på studier betyder, at han ikke lykkes. En dag kommer hans klassekammerat Kazune Takigawa til ham og fortæller ham, at hun faktisk er fra World Line 85, hvor hun og Koyomi er kærester.

Kimi o Aishita Hitori no Boku e handler om Koyomi Hidaka, en dreng, der bor sammen med sin far efter hans forældres skilsmisse. Han møder en pige ved navn Shiori Satō i sin fars forskningslaboratorium, og de indleder et forhold, der langsomt blomstrer til kærlighed. Men alt ændrer sig, da deres forældre beslutter sig for at gifte sig med hinanden, og de beslutter sig for at flytte til en parallel verden, hvor de ikke er stedsøskende.

Kilde

Yowamushi Pedal Limit Break trailer

TOHO animation streamer den første reklamevideo til Yowamushi Pedal Limit Break, den femte anime-sæson baseret på Wataru Watanabes Yowamushi Pedal manga, og den afslører og forhåndsviser åbningstemasangen “Keep going” af 04 Limited Sazabys og den afsluttende temasang “PRIDE” af Novelbright.

Trailer

Om serien

Både folkene bag serien og dens stemmelæggere vender tilbage til den femte sæsons premiere den 9 oktober 2022.

Beskrivelse

Historien i den originale manga handler om Sakamichi Onoda, en otaku på Sōhoku High School. Han elsker anime og spil så meget, at han ville cykle på sin pendlercykel til og fra Tokyos Akihabara shoppingdistrikt på en 90 kilometer rundtur over stejle skråninger efter skole. Onodas liv ændrer sig, da han møder sin skoles cykelhold, og han ender med at slutte sig til cykelløb konkurrencesporten.

Kilder

Vinter 2023

Bungo Stray Dogs anime sæson fire trailer

Panelet “Bungo Stray Dogs ft. Masahiko Minami and Chiaki Kurakane” på Crunchyroll Expo udgav den første salgsfremmende video og en “international illustration” for den fjerde Bungo Stray Dogs anime sæson i fredags.

Videoen afslører, at sæsonen får premiere næste januar. Produktionsteamet annoncerede også flere medvirkende og tilbagevendende medarbejdere.

Trailer

Illustrationer

Kilde

Saving 80,000 Gold in Another World for My Retirement info

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på FUNAs Saving 80.000 Gold in Another World for My Retirement (Rōgo ni Sonaete Isekai de 8-Man-Mai no Kinka o Tamemasu) light novel serie afslørede animeens første rollebesætning, personalet og en teaser illustration.

Illustration

Saving 80,000 Gold in Another World for My Retirement info

Info

Rika Nagae lægger stemme til hovedpersonen Mitsuha Yamano.

Hiroshi Tamada (instruktør af Macross Delta afsnit) instruerer anime serien hos Felix Film.
Akihiko Inari (Chōyū Sekai: Being the Reality) er ansvarlig for seriemanuskripterne.
Yūki Fukuchi (Plunderer) designer karaktererne til animeen.

Serien begynder til januar 2023 på japansk TV.

Beskrivelse

En dag falder Mitsuha ned fra en klippe og befinder sig i en mærkelig verden, der minder om middelalderens Europa! Efter et nærdødsmøde med en flok ulve opdager hun, at hun er i stand til at rejse frem og tilbage mellem denne nye verden og sin gamle. Mitsuha bruger denne evne til at leve i begge verdener, og hun regner ud, at hun har brug for 80.000 guldmønter for at gå på pension! Fra dette tidspunkt er Mitsuhas mål at få denne sum på en række forskellige måder!

Kilde

Ukendt

The Rising of the Shield Hero sæson 3 får ny instruktør

Den officielle hjemmeside for The Rising of The Shield Hero TV anime serien afslørede en ny illustration og den vigtigste personaleændring for animeens kommende tredje sæson.

Illustration

The Rising of the Shield Hero sæson 3 får ny instruktør

Instruktør

Hitoshi Haga, der storyboardede fem afsnit og instruerede fire afsnit fra animeens første sæson, bliver tredje sæsons nye instruktør, og bliver seriens tredje instruktør efter Takao Abo fra første sæson og Masato Jinbo fra anden sæson. Keigo Koyanagi vil fortsætte med at skrive og overvåge seriens manuskripter. Kevin Penkin vender også tilbage for musikken, og Kinema Citrus vender tilbage til animationsproduktion.

Beskrivelse

Naofumi Iwatani, en ukarismatisk otaku, der bruger sine dage på spil og manga, bliver pludselig hidkaldt til et parallelt univers!
Han opdager, at han er en af fire helte udstyret med legendariske våben og har til opgave at redde verden fra dens forudsagte ødelæggelse.
Som Shield Hero, den svageste af heltene, er alt ikke, som det ser ud til. Naofumi er snart alene, pengeløs og forrådt. Uden nogen at henvende sig til, og ingen steder at løbe, står han tilbage med kun sit skjold. Nu skal Naofumi rejse sig for at blive den legendariske Shield Hero og redde verden!

Kilde

Kategoriseret i: