Efterår 2022

Welcome to Demon School, Iruma-kun sæson 3 info

Den officielle Twitter-konto for TV anime serien baseret på Osmu Nishis Welcome to Demon School, Iruma-kun (Mairimashita! Iruma-kun) manga annoncerede at den tredje sæson vil får premiere den 8. oktober. Kontoen afslørede også en ny illustration.

Illustration

Welcome to Demon School, Iruma-kun sæson 3 info
© Osamu Nishi, Akita Shoten / NHK, NEP

Kilder

Vinter 2023

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Nekotofus ONIMAI: I’m Now Your Sister! (Onii-chan wa Oshimai!) manga begyndte at streame anime seriens første reklame video. Videoen afslører flere rollebesætningsmedlemmer for anime serien såvel som dens premiere til januar 2023.

Trailer

Beskrivelse

Mahiro Oyama var bare en normal fyr der elskede erotiske spil… indtil han vågnede en morgen som kvinde! Det viser sig, at hans vanvittige videnskabsmand lillesøster, Mihari, prøvede en af sine nye eksperimenter på ham… med et katastrofalt resultat fra Mahiros synsvinkel!
Men Mihari er lige så fast besluttet på at studere ham, som han er fast besluttet på at vende tilbage til sit indelukkede, spil-spillende liv, og en ting er helt sikkert… livet vil blive endnu mere underligt fremad!

Kilde

2023

Edens Zero anden sæson kommer i 2023

Den officielle Twitter -konto for Edens Zero franchisen afslørede at anden sæson af animeen vil få premiere i 2023. Meddelelsen afslørede også en teaser illustration for den anden sæson.

Illustration

Edens Zero anden sæson kommer i 2023
©Hiro Mashima/Kodansha・NTV

Kilder

Ukendt

Danjo no Yūjō wa Seiritsu Suru? (Iya, Shinai!!) laves til anime

Kadokawa har annonceret at Nana Nanana og Parums Danjo no Yūjō Wa Seiritsu Suru? (IYA, Shinai !!) (Can a Boy-Girl Friendship Hold Up? (No, it Can’t!!)) light novel serien bliver lavet til en anime.

Meddelelsen specificerede ikke et format for animeen.

Illustration

Parum tegnede nedenstående illustration for at fejre anime meddelelsen.

Danjo no Yūjō wa Seiritsu Suru? (Iya, Shinai!!) laves til anime

Beskrivelse

De romantiske komedie-romaner handler om forholdet mellem Himari Inuzuka og den blomsterelskende Yū Natsume, der svor at være venner for evigt i mellemskolen. De tilbringer deres tid sammen lykkeligt helt indtil gymnasiet. Men da Yūs første kærlighed dukker op igen i hans liv, bliver deres forhold langsomt mere kaotisk, og Himari og Yūs forhold bliver langsomt til noget andet.

Kilde

Sk8 the Infinity får både en OVA og en anden sæson

SK8 Infinity Week Special Event afslørede på Okinawa at det tidligere annoncerede nye SK8 Infinity anime -projektet er en original video anime plus en anden sæson.

Trailer

Beskrivelse

Den originale anime handler om Reki, en andenårs gymnasie-elev, der elsker skateboarding, og bliver fanget af “S”, et underjordisk og farligt skateboardløb uden regler i en forladt mine. Langa, der er vendt tilbage til Japan fra Canada og aldrig har skateboardet før, bliver også trukket ind i S. Beskidte racere, AI racere og andre unikke individer konkurrerer i “Youth Skateboard Race Battle.”

Kilde

Kategoriseret i: