Spy×Family del to opening uden tekst

TOHO animation begyndte onsdag at screene den rene tekstfrie version af åbningsanimationssekvensen for anden halvdel af SPY×FAMILY animeen. Sekvensen indeholder sangen “Souvenir” med bandet BUMP OF CHICKEN.

Anden del af serien begynder den 1. oktober.

Video

Beskrivelse

Mesterspion Twilight er den bedste til hvad han gør, når det kommer til at gå undercover på farlige missioner i en bedre verdens navn. Men da han får den ultimativt umulige opgave – at blive gift og få et barn – er han måske endelig ude på dybt vand!

Twilight er ikke en, der er afhængig af andre, men har sit hyr med at skaffe både en kone og et barn til sin mission om at infiltrere en elite privatskole. Hvad han ikke ved er, at den kone, han har valgt, er en snigmorder, og at barnet, han har adopteret, er en telepat!

Kilde

Mob Psycho 100 sæson tre trailer

Warner Bros. Japan begyndte onsdag at streame den fulde trailer til Mob Psycho 100 III, den tredje sæson af TV-animeen baseret på ONEs Mob Psycho 100 manga.

Klippene i traileren fremhæver Shigeo “Mob” Kageyama, Arataka Reigen, Dimple (Ekubo) og de fleste af skuespillerne fra den nye sæson. Traileren teaser også om Mobs plan om at tilstå sin barndoms forelskelse til Tsubomi og indeholder åbningstemasangen “1” af MOB CHOIR.

Sæsonen begynder den 5. oktober.

Trailer

Kilde

Welcome to Demon School, Iruma-kun sæson tre trailer

Den officielle Twitter-konto for TV-animeen baseret på Osamu Nishis Welcome to Demon School, Iruma-kun (Mairimashita! Iruma-kun) manga begyndte at streame en reklame video mandag for showets tredje sæson.

Videoen viser FANTASTICS fra EXILE TRIBEs åbningstemasang “Girigiri Ride it Out” (On the Edge Ride it Out).

Sæsonen begynder den 8. oktober.

Trailer

Beskrivelse

Historien følger Iruma, en godhjertet 14-årig dreng, hvis forældre sælger ham til dæmoner for deres egne egoistiske interesser. Den dæmon, han er solgt til, har dog ikke sit eget barnebarn, så han elsker Iruma og sender ham på dæmonskole.

Kilde

Peter Grill and the Philosopher’s Time sæson to trailere

Den officielle hjemmeside for Peter Grill to Kenja no Jikan Super Extra, den anden TV-anime-sæson baseret på Daisuke Hiyamas Peter Grill and the Philosopher’s Time (Peter Grill to Kenja no Jikan) manga, begyndte at streame to nye salgsfremmende videoer til animeen onsdag.

Mens begge videoer har de samme optagelser, viser den første video nedenfor animeens åbningstemasang “Kurenazumu Yakusoku” (A Promise Lingering Like Twilight) af isekaijoucho, mens den anden video nedenfor viser en forhåndsvisning af animeens afsluttende temasang “Koigokoro” (Heart in Love) af Hilcrhyme.

Sæsonen begynder den 9. oktober.

Trailere

[De to videoer er aldersbegrænsede og kan kræve visning direkte på YouTubes websted.]
Opening

Ending

Beskrivelse

JEG ER IKKE EN AVLS-HINGST!

Med sin glorværdige sejr i kampturneringen bliver Peter Grill kronet som verdens stærkeste kriger. Dette giver ham velsignelsen til at gifte sig med sin elskede Luvellia, men den nyvundne titel har sine risici: Kvinder fra hele verden sigter efter at stjæle Peters sperm for at producere stærke afkom!

Konfronteret med ogre-kvinderne Lisa & Mimis forførende kurver og den lumske elver Veganers tricks, forsøger Peter at undslippe begærets spiral og forblive tro mod sin Luvellia…

Kilder

Uma Yuru, den ny korte Uma Musume serie, begynder 16 oktober

Den officielle hjemmeside for Uma Musume Pretty Derby franchisen annoncerede tirsdag, at Uma Yuru, franchisens nye korte anime, vil få premire den 16. oktober kl. 21:00. JST på YouTube. De første tre afsnit får premiere samtidigt, og fremtidige afsnit streames ugentligt klokken 21.00. om søndagen.

Illustration

Uma Yuru, den ny korte Uma Musume serie, begynder 16 oktober

Beskrivelse

Franchisen er baseret på et spil, der handler om Uma Musume (hestepiger), piger udstyret med fremragende løbeevner, som ønsker at blive topidoler og konkurrere i det nationale sportsunderholdningsshow “Twinkle Series.”

Kilde

Kategoriseret i: