Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? sæson 4 del 2

Warner Bros. Japan annoncerede at den fjerde anime-sæson baseret på Fujino Ōmori og Suzuhito Yasudas Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? light novel serie fortsætter i en ny del med titlen Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darō ka IV Shinshō Yakusai-hen (Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? IV Late Arc: Disaster).

Del to af fjerde sæson begynder den 5. januar 2023.

Trailer

Kilder

The Angel Next Door Spoils Me Rotten trailer

Det officielle websted for TV-animeen baseret på Saekisans The Angel Next Door Spoils Me Rotten (Otonari no Tenshi-sama ni Itsu no Manika Dame Ningen ni Sareteita Ken) light novel serie begyndte at streame showets reklame video tirsdag.

Videoen afslører, at showet får premiere januar 2023.

Trailer

Beskrivelse

Amane bor alene i en lejlighed, og den smukkeste pige i skolen, Mahiru, bor lige ved siden af. De har næsten aldrig talt sammen – indtil den dag, han ser hende i nød på en regnvejrsdag og låner hende sin paraply. For at gengælde tjenesten tilbyder hun ham hjælp rundt om i huset, og et forhold begynder langsomt at blomstre, efterhånden som afstanden mellem dem mindskes…

Kilde

Giant Beasts of Ars trailer

DMM og Asahi Productions har annonceret at de samarbejder om en ny original anime med titlen Giant Beasts of Ars (Ars no Kyoju).

Den nye serie er planlagt til at få premiere til januar 2023.

Trailer

Beskrivelse

Historien foregår i en tid med sværd, helte og myter. Gigantiske dyr skabte landet, men mennesker har overtaget dette land. Dette gjorde udyrene rasende, som derefter begyndte at spise mennesker. For at forsvare sig mod dette vendte folk sig til deres guder.
Kyoju-dyrene begyndte at sprede sig over hele verden og forårsagede stor skade, men mennesker kæmpede tilbage ved at jage Kyoju. Dette førte til ny velstand for menneskeheden, som vidste, hvordan de skulle bruge de enkelte monsterdele.

Jiiro er en mand, der undslap døden, og han jager Kyoju for at have noget at leve af. Han møder Kuumi, som bliver forfulgt. Jiiro og hans venner begynder derefter at afsløre denne verdens mysterier.

Illustration

Giant Beasts of Ars trailer
ⒸDMM.com・旭プロダクション/アルスの巨獣製作委員会

Kilde

The Magical Revolution of the Reincarnated Princes trailer

Kadokawa afslørede mandag den anden reklame video, yderligere rollebesætningsmedlemmer, åbningstema-sang og dens kunstnere og premieren i januar 2023 på anime serien The Magical Revolution of the Reincarnated Princess (Tensei Ōjo til Tensai Reijō no Mahō Kakumei).

Trailer

Beskrivelse

På trods af sin formodede udugelighed med almindelig magi, trodser prinsesse Anisphia aristokratiets forventninger ved at udvikle “magicology”, en unik magisk teori baseret på minder fra hendes tidligere liv.

En dag er hun vidne til, at den geniale adelskvinde Euphyllia uretmæssigt bliver frataget sin titel som rigets næste monark. Det er der Anisphia laver en plan for at hjælpe Euphyllia med at genvinde sit gode navn – hvilket på en eller anden måde indebærer, at de bor sammen og forsker i magi!

Disse to damer ved dog ikke at deres tilfældige møde vil ændre ikke kun deres egen fremtid, men også kongerigets…og hele verdens!

Kilde

Sasaki and Miyano anime film teaser

Kadokawa er begyndt at streame en teaser-trailer til Sasaki to Miyano: Sotsugyo-hen (Graduation Chapter), den nye animefilm baseret på Shō Harusonos Sasaki and Miyano manga. Videoen afslører, at filmen får premiere i Japan den 17. februar.

Filmen vises sammen med en kort anime-adaptation af Harusonos Hirano and Kagiura spinoff manga.

Trailer

Kilder

Kategoriseret i: